sszgo 10 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da nabavim membrane i iglice za mikuni karburator bst 33 zna li neko gde se ovo moze kupiti, novo ili polovno u dobrom stanju? dodatno, koji su efekti ako se ovi delovi ostete? za iglice predpostavljam ako se izlize da hoce da pusta vise benzina nego sto je potrebno i da se ovo kompenzuje spustanjem iglice... (ali da je ipak bolje zameniti ih) ... efekat je neravnomeran rad motora u srednjem opsegu obrtaja? ali koji su efekti ostecene (pocepane) membrane? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ajd opisi neravnomeran rad motora na srednjem rezimu obrtaja... sta se desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cimao je u toku voznje cas usporava cas ubrzava, neznatno ali smeta, obrtomer ide gore dole iako se gas drzi fiksiran.... tj nije tecna voznja... na leru i u visokim obrtajima radi normalno... dim na izduvu (visak goriva) to sam sredio spustanjem iglice tj podizanjem za 1 stepen na vrhu igle (ima 5 stepeni) ali svejedno bilo bi bolje zameniti te iglice, tako da , jos uvek cekam odgovor gde mogu da kupim to... eto tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan To moze da bude i los rad ventila ili istegljen tripleks ili koji je vec u samom agregatu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma karburator 100% resio sam problem... samo hocu da stavim nove igle preventivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda nista srednji obrtaji samo gas do j.j. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zar niko ne zna gde se moze ovo nabaviti !!?? u pitanju je predpostavljam potrosna roba?!! iglice karburatora, membrane... pokusacu po servisima karburatora ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan zar niko ne zna gde se moze ovo nabaviti !!?? u pitanju je predpostavljam potrosna roba?!! iglice karburatora, membrane... pokusacu po servisima karburatora ovih dana... Druze, naravno da znaju ljudi gde se moze nabaviti. Evo recimo ja znam, i napisao sam poseban post o tome u ovom podforumu ali me mrzi da odgovaram sto puta na jedno te isto pitanje zato sto je ljudima lakse da postaviepitanje nego da naprave pretragu po forumu. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=15117.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru upravo sam saznao i da se moze poruciti u skuter centru (membrana 10 eura, iglica 13 eura) malo duze se ceka na isporuku, ali svejedno cu odraditi zamenu preko zime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel to bi general ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hehe promena naslova = 700 % povecan broj pregleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...