Cope 215 Napisano Jun 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Jun 29, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tu odmah desno i bolnica, lepo su krenuli momci posto ih nesto 'probada' sa leve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 29, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno momci sjano! Ako neka samo oni voze, ali.... prvi put kada se budu ogulili kao banane bice im kasno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tu odmah desno i bolnica' date=' lepo su krenuli momci posto ih nesto 'probada' sa leve strane [/quote'] Jeste, KBC Bežanijska kosa. Svaka èast na oštrom oku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Jun 29, 2006 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zelim im sve najbolje!? Vjerovatno kuci imaju jednu kozu viska,pa se zato mogu zajebavati!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 29, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta kenjate, vidte da se ovaj prvi zasitio tetovazama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Jun 29, 2006 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mora da su mu dosadile tetovaze,pa bi da ih se rijesi,a laserska metoda mu skupa!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 29, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je danas drndao tako sa sorcom(bez kacige naravno) pored hitne sa plavobijelom R1, valjda razmislja i ako se slomi tu mu je blizu da ga pokupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Koliko primecujem, ovaj pozadi se bas grcevito drzi da ne spadne :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Statistika kaze da je samo 0.3% vozaca motora koji su imali nesrecu bilo u gacama. Prema tome, oni su u pravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Statistika kaze da je samo 0.3% vozaca motora koji su imali nesrecu bilo u gacama. Prema tome' date=' oni su u pravu![/quote'] :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Statistika kaze da je samo 0.3% vozaca motora koji su imali nesrecu bilo u gacama. Prema tome' date=' oni su u pravu![/quote'] hahaha, ma od zastite imaju samo Copertone ili Nevea-da pocrnite a ne izgorite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan i ne ogulite, sto je jos vaznije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ma ovi su dobri, bar gledaju gde idu. Juce se ja vracah s posla, dzadom iza SIV-a, a meni u susret vozi devojcica skuter i kuca ili chita sms... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ovi su dobri' date=' bar gledaju gde idu. Juce se ja vracah s posla, dzadom iza SIV-a, a meni u susret vozi devojcica skuter i kuca ili chita sms...[/quote']O Boze... svaka joj cast, za to ipak treba imati hrabrosti :o :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima sta znaci bajkerksi izraza "full koza" to je ovo... Da, to za sms, pricanje telefonom na skuteru i slicno sam video 100 puta. Eh, sto nisam saobracajac bar na 1 dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 3, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Statistika kaze da je samo 0.3% vozaca motora koji su imali nesrecu bilo u gacama. Prema tome' date=' oni su u pravu![/quote'] :roll: Znaci 99,7% su bili bez gaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 29, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e jebiga kad sam staromodan pa ne nosim tel sa kamerama i sl prije neki dan kod nas u pg navece oko 3 sata idu trojica na tomosu alooo eee na tomosu zamislite apn-ac 6s bez majica bez kaciga i pushe sva trijica i smiju se to je scena za pamcenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 12, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Heh neznam dal su ove dve devojcie krenule da se nadju sa ona dva klipana po fazonu "oblacenja" bi rekao da jesu, mada ko zna mozda su smislile jeftiniji nacin za depilaciju (sta ces Srbija nema se para mora se snalazi) ili su mozda htele da probaju naked bike pa su zato i tablicu skinule a bogami ni te majcice su im bile oskudne samo da se zna da smo isli kolima iza njih i nismo imali potrebu da ih obilazimo ni sto se tice lepseg pogleda na pejzaze a bogami ni zbog brzine :thumbs_up: hmm kod mene je slika normalno stajala neznam koji joj djavo bi kad se je uplodovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Septembar 12, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan heh samo polako uci ce oni u klub " SKin on asfalt " A vidjao sam i ja lik vozi R1 i legao na rezervoar pici nekih 40-50 km/h i prica preko fona . a ja :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Septembar 18, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan SMS i telefoniranje na bajku je cool Probao sam i skroz moze, jedini problem je sto TomTom ne da zovete nekoga ili kucate SMS kad motor ide preko 10mph, prokleti health & safety . Da primate pozive moze i preko te brzine, ali se nista ne cuje od hujanja vazduha PS Naravno koristeci handsfree u slemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...