vlada008 2 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hocu da kupim ovaj motor...mnogo mi se svidja, sve ukupno! Na sajtu sam veoma lepe stvari o ovom motoru sto je razlog vise da ga kupim... Da skratim pricu...isao sam da merkam jedan, super ocuvan, sve na svom mestu... skinuti su mu prigusivaci ostalo je sve tu! Motor je 1993 i presao 40 i kusur hiljada km. Lik trazi oko 2600 e, :'( :-\ Koliko je realno para za taj motor? ??? Koliko je odrzavanje za njega? ??? Kliko izdrzavaju ti agregati i nasta da obratim paznju pri kupovini!? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se cene tice, tu je negde, evo imas jedan i ovde na oglasima, nesto noviji i malo skuplji http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21536.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate koliko god da je dobar dvaput obisao svet! :o A i 3000! Srbija rodjaci!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Brate koliko god da je dobar dvaput obisao svet! :o A i 3000! Srbija rodjaci!!!! Meni licno ne znaci puno koliko je presao, vec kako je odrzavan motor, ali to je samo moj stav, i verovatno se neki ne bi slozili samnom. A sto se cena tice, nije 3000, vec 2800, a nazalost to su cene u srbiji... i kola i motora, uvek mozes da uvezes sam, za motore jos nema ogranicenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Brate koliko god da je dobar dvaput obisao svet! :o A i 3000! Srbija rodjaci!!!! Samo da znaš da je na motoru kilometražu vrlo lako vratiti i ovi motori po oglasima tipa '88 god. prešao 18000km jes sutra malo, tako da to koliko je neki motor prešao nije puno bitno već kako je on održavan za to vreme a to se vidi po samom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan moj prijatelj je pocetkom sezone pazario jedan iz uvoza, doduse 91god. stvarno u zavidnom stanju, sve na svom mestu, plastike bez tackice..... platio ga je 1900e + registracija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Septembar 5, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan O ceni neću da debatujem, svaka roba ima svoju cenu i svog kupca ali ću ti reći da za taj agregat nije puno ni 40 ni 60000km aki je održavan ko svet i u dobrom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 5, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan uf! i ja sam gledao zzr600, ali se ne isplati ovde kupovati taj model...gledao sam sada skoro na mobile.de i ima dosta dobrih za od 1250-1400, pa sada na to jos porezi,carine i te gluposti, ali opet dodje jeftinije...samo moje misljenje ;D... ali motor je BRUKA DOBAR ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...