Malonj 41 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za drugara Velicina Large Boja sivo plavicasta Nisam je nesto nosio, ima i kapuljacu samo mi je negde u ormanu, imam majstore u stanu pa ne mogu sada da trazim, ali svakako kapuljaca ide uz jaknu. Sto se cene tice, mislim da je ok cena 50e, mislim da je u radnji oko 16-17k Razlog prodaje je da imam jos jednu jaknu i ovu ni ne nosim, a hteo bih da probam da doprinesem bar malo da se skupi sto vise para za Aniku ili neko drugo dete kojem treba pomoc, Oliveru ili bilo kom drugom detetu kojem treba pomoc, Aniku sam naveo zato sto je najhitnija koliko sam razumeo, mada realno, sve je hitno. Znaci, ne treba meni da se plati jakna nego ako neko hoce da je kupi, uplati pare za Aniku, Olivera…I dobija jaknu. Ako je kupac iz NS isporucicu je ja, a za druge gradove cemo se dogovoriti 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah pp. Javljam se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dokaza o uplati... 12 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...