Jump to content

Moto Zajednica

DA LI U SRBIJI VLADA OSECAJ BRATSTVA MEDJU MOTORISTIMA!!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1779 postova

Obavezno se javljam svakom motoristi ali iskljucivo onima koji nose opremu, kafe bajkere i ne primecujem. Dosta puta mi se desilo da mi kolega ili mahne  ili se javi sirenom a ja ne stignem da odgovorim na pozdrav e onda bih popizdeo. Tada mi dodje da okrenem motor i stignem coveka, da bih ga pozdravio. Tako mi se desilo da sretnem Pit-a na 300km od Mladenovca a imao sam osecaj da se znam sa covekom godinama. Cak mi je i on kasnije rekao da je imao isti osecaj tada.

Telepatija bate. ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 423 postova

moram da vam kazem iskreno da danas kad sam isao za kragujevac od 15tak motora koje sam sreo us put samo su mi dvojica uzvratila pozdrave, :-[ :-[ :-[ :-[ :-[jedan od njih je bio neki skuteric a drugi zuta cbr 600,,ostali kao da su bili slepi na moje mahanje blicanje itd,,,,,,,, ??? ??? ???

Cudo da se nismo sreli na putu i ja sam danas tuda prolazio:-)

• U prolazu, 58 postova

Ja ne osecam bratsvto, masem, vicem, derem se, blicam, sviram...i nista, verovatno zato sto vozim keeway speed...al ima menjac i lici na pravi motor  ;D

Juce sam imao udes na gazeli gde me covek oborio, ima temas na motoristi na drumu, i ni jedan motor nije stao a proslo ih je bogami podosta... :-[

Ma nema to veze prijatelju. Evo ja sam na Kawi pa se slabo ljudi javljaju. Izgleda nailazimo na pogresne ljude  ;) Nego reci sledeci put kad budes isao negde u ovom pravcu, pa da se mimoidjemo. Ja cu se javiti tebi, ti ces se javiti meni, i mozemo napred nazad jedno desetak puta, pa da vidis sta je bratstvo  ;D ;D ;D

Dogovoreno  ;) salji broj mobilnog na private message  8)

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Jeste da nemam motor, ali uvek blicam kad bilo gde idem autom. Sta cu, danas - sutra ja cu kupiti motor pa ce me > valjda < pozdravljati.

Zaista, ali zaista retko koji motorista mi uzvrati pozdrav. Naravno, razlika izmedju pozdrava i opasnosti na putu je vise nego poznata, bar po broju blicanja, no opet....

Sta ljudi misle....vide nepoznat motor/auto ili jednostavno samo ignorisu. Ume da bude veoma razocaravajuce, verujem kolegama 2-tockasima i vise nego meni koji se kotrljam na 4 tocka pa me i ovako gledaju ispod oka ( cast izuzecima ) jer je poznat odnos motorista i vozaca automobila.

Hm , ima tu jedna nezgodna stvar kod blicanja iz auta ! ... kad sretnem drugi motor koji mi blica znam da me samo pozdravlja , a signalizira mi mahanjem rukom da usporim ako je video radar ... a kad mi auto blica onda ne znam da li me samo pozdravlja ili me upozorava na radar ... jednom sam se vec sjebo  misleci da me lik iz Pajera samo pozdravlja , a ono bio radar ...  ::)

• Zainteresovan, 599 postova

Obavezno se javljam svakom motoristi ali iskljucivo onima koji nose opremu, kafe bajkere i ne primecujem. Dosta puta mi se desilo da mi kolega ili mahne  ili se javi sirenom a ja ne stignem da odgovorim na pozdrav e onda bih popizdeo. Tada mi dodje da okrenem motor i stignem coveka, da bih ga pozdravio. Tako mi se desilo da sretnem Pit-a na 300km od Mladenovca a imao sam osecaj da se znam sa covekom godinama. Cak mi je i on kasnije rekao da je imao isti osecaj tada.

Telici koji pate !! ;D ;D

Telepatija bate. ;)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Sta ste se uvatili tog javljanja evo vec tri strane pisete.

Postoji li jos nesto osim toga, kako ste docekali prijatelja ili slucajnog prolaznika koji je nabasao u vas grad, dali ste mu iskazali gostoprimstvo.

Budite veliki ljudi u tim situacijama i verujte mi vratice vam se stostruko!!!!!

Eto vam malo teme za pricu a ne samo blicnuo sam mu a on mi se nije javio!!!

ma mi mozda i bismo al ima onih sto nebi...

• Svrati ponekad, 197 postova

068 618 108

bilo ko kome treba pomoc u blizini petrovca i budve moze da se javi za bilo sta

ako popravke ne mogu da pomognem jer ne znam ali mogu da odvedem majstora ili alat ili slicno.

ali bilo kakvi problemi sa vozacima ,frka bilo sta tu sam.

ako neko iz budve ili bara ima na forumu neka se javi da se vozimo

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

nisam ja neozbiljan nego ti prvi prozivas,,ako vec nekom hoces da pomognes stavi tvoj telefon u bjb adresar,ili vec negde,,

pa se onda ponudi da nekom pomognes,pa cemo videti kolko ces biti nekom od pomoci,ja sam pomogao par puta kolko sam mogao i uvek cu pomoci makar i u pola noci,gomili forumasa sam po nesto na motorima uradio i nisam naplatio,iako drzim auto i moto servis i od toga zivim hranim dete i td...

,pa cak i na skupovima kad dodjem da se odmorim i opustim pomognem svakom ko se zadesio u nevolji....i uvek cu naravno...

• Free Rider, 126 postova
  • Motocikl: Kawasaki En 500

Ne znam kako je medju mladjima, ali medju nama koji smo upolovacili sigurno da vlada.

10. Mart 2007. Smaram se na nekoj utakmici u Zemunu, kad telefonski poziv od MC "Brothers Vojvodina" - Sergej i ekipa.

- Des ti covece? Idemo na koncert veceras?" -

- Kakav koncert?

- Pa Bora Corba u Areni!

Kako sam to mogao da zaboravim, sunce ti...

- Pa idem, al nemam motor sad.. kako cu? A kol'ko je karta?

- Ma sta ce ti motor, dovlaci se ovamo! Kakva karta, dobices akreditaciju, mi smo u scenografiji.

(Bora je pocasni clan ovog kluba)

- Al nisam ni clan kluba...

- E aj, ne seri, dovlaci dupe ovamo!

Ostalo, sta da vam kazem: koncert odlican, posle na pice u "Oktopus" (kod Mice iz "HD Srbija") sa sve Borom, a dalje na splav Harley nisam hteo da idem, zivi me blam pojeo sto sam bio jedina budala sa kolima. Lepo je to kad te se ljudi sete, a narocito kad si u muci. Eto dosli ljudi sa strane i pomogli meni odavde.

Akreditaciju naravno cuvam, mozda se prosvercujem opet negde  ;)

2m7x40o.jpg

• Drug član, 1414 postova

Na moru i usput, javilo mi se 95% bajkera sa ful opremom i svi stranci! Bez opreme niko, ali ni ja njima, posto ih smatram seronjamaq, a ne bajkerima!

• Enduraš, 6399 postova
  • Motocikl: CRF300L

Jeste da nemam motor, ali uvek blicam kad bilo gde idem autom. Sta cu, danas - sutra ja cu kupiti motor pa ce me > valjda < pozdravljati.

Zaista, ali zaista retko koji motorista mi uzvrati pozdrav. Naravno, razlika izmedju pozdrava i opasnosti na putu je vise nego poznata, bar po broju blicanja, no opet....

Sta ljudi misle....vide nepoznat motor/auto ili jednostavno samo ignorisu. Ume da bude veoma razocaravajuce, verujem kolegama 2-tockasima i vise nego meni koji se kotrljam na 4 tocka pa me i ovako gledaju ispod oka ( cast izuzecima ) jer je poznat odnos motorista i vozaca automobila.

Hm , ima tu jedna nezgodna stvar kod blicanja iz auta ! ... kad sretnem drugi motor koji mi blica znam da me samo pozdravlja , a signalizira mi mahanjem rukom da usporim ako je video radar ... a kad mi auto blica onda ne znam da li me samo pozdravlja ili me upozorava na radar ... jednom sam se vec sjebo  misleci da me lik iz Pajera samo pozdravlja , a ono bio radar ...  ::)

Ista stvar i kod mene, ne volim kad me pozdravljaju blicanjem jer uvek razmisljam da li je radar ispred ili me neko pozdravlja. Zar nije jednostavnije i jasnije podici ruku u znak pozdrava, blicanje moze imati vise znacenja - pozdrav, radar, opasnost na putu..... Zato ja nikad ne blicam, vec pozdravljam rukom.

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

preksinoc mi pukne guma na tastovom skuteru  honda lead na adi ciganliji tj ispred ulazne kapije i tako ti ja  uzmem lepo zassucemm rukave i razmontiram prednji tocak skinem ti ja lepo felnu i sve sa diskom i  tockom pod misku u 03 h ujutru pesice krenem  i polako klaj klaj kuci do senjaka  naravno nisam hteo u to doba da budim nikoga od bratije  ssa foruma jer sam problem takve prirode resavao sam vise puta i tako dok sam ja lepo skidao tocak pored mene  prolaze ljute mashine  i mislis da je neko od ljudi stao da me pita  jel treba bar pomoc da razmontiram tocak...al nema veze eto ti bratstva eee da jos da napomenem da ih je bilo sigurno bar 20 motorista a da je od svih njih proslo samo troje mozda cetvoro sa kacigama  i sa nesto opreme dok su ostalo likovi u sorcevima i majcama sa crnim cvikerima u 03 h nocu valjda da bolje vide po mraku i tako maaaaaa tugaaaaaaaa valjda mislili vidi ga ovaj hoklicar riknula mu guma ma ko ga jeeeebe kad nema R ai tako ja polako pehe i smesno mi sta ces!!!!pozdrav!

• Drug član, 1736 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

preksinoc mi pukne guma na tastovom skuteru  honda lead na adi ciganliji tj ispred ulazne kapije i tako ti ja  uzmem lepo zassucemm rukave i razmontiram prednji tocak skinem ti ja lepo felnu i sve sa diskom i  tockom pod misku u 03 h ujutru pesice krenem  i polako klaj klaj kuci do senjaka  naravno nisam hteo u to doba da budim nikoga od bratije  ssa foruma jer sam problem takve prirode resavao sam vise puta i tako dok sam ja lepo skidao tocak pored mene  prolaze ljute mashine  i mislis da je neko od ljudi stao da me pita  jel treba bar pomoc da razmontiram tocak...al nema veze eto ti bratstva eee da jos da napomenem da ih je bilo sigurno bar 20 motorista a da je od svih njih proslo samo troje mozda cetvoro sa kacigama  i sa nesto opreme dok su ostalo likovi u sorcevima i majcama sa crnim cvikerima u 03 h nocu valjda da bolje vide po mraku i tako maaaaaa tugaaaaaaaa valjda mislili vidi ga ovaj hoklicar riknula mu guma ma ko ga jeeeebe kad nema R ai tako ja polako pehe i smesno mi sta ces!!!!pozdrav!

Bolje je kad pukne guma na motoru nego na kondomu :D Zao mi je zbog peha i neplanirane jutarnje setnje, a ovi papucari u sorcevima su verovatno samo obicni pozeri optereceni time ko ih je sve video da se sepure po gradu.....nemaju oni ni stila ni duha i nikad od njih nece biti bajkeri!

• U prolazu, 58 postova

Koji jadnici, ne verujem....Al sta ces, srbija je ovo...stao sam vise puta, jednom da podignem klinca koji je pao sa skutera na sred ulice a bio mrtav pijan...katastrofa

• Drug član, 1392 postova

Pa stvarno sto ne kupis neki R?

evo ja ti savetujem HONDU CBR 600 RR  ;D

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

JA REKOH TASTOVOM SKUTERU>>hvala bratu ufff razmislicu o kupovini iste samo nikako da je nadjem u crnoj boji i jos kad bi bila sa two brothers auspuhom eeeeee onda bi to bilo to!! ovo je bila jedna od boljih koje sam cuo u zadnje vreme.....a ja mislio da si ti neki izdrk.n lika ti ispade skroz ok...pozdrav i respect! ;D ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 234 postova

ljudi da vodim ljubav sa devojkom,zovite dosao bi!

ja kad kod vidim motociklistu nekako.............  osecam se ponosno sto sam i ja ko on i sto imamo nesto zajednicko i uvek stanem,popricam ako treba i da pomognem!

ja eto motore volim vise odd svega meni nije prevozno sredstvo

i ljudima koji su u tom svetu uvek pomazem!

imam 2 najbolja prijatelja  neodvajamo se(upoznali su nas motori i zblizili) nemoze nas nista razdvojiti :)

sane,vikac i vladanaselje takih klinaca u novom sadu nema,kad nesto treba javite!

prava braca su uvek tu!

pa ja kad je meni nesto trebalo :dosao deda (sa foruma) covek sveznalica (sve zna o motorima) ):)

em sto je pomogao klincu kojeg nepoznaje,em sto mi je dao da sednem na ducatia :) i em sto me je puno toga naucio

pa ljudi ja mislim da su ovde 99% svi takvi :) :) ;)

• Svrati ponekad, 209 postova

SH@NE i ja bi dosao da pravim guzvu ako nista drugo (razume se ako nije bas ozbiljna veza ),a ti Bandzi sta ti kazes na ideju ,pazi samo da mlada ne cita ovu nasu zajebanciju pa da na spavanju ne ostanes bez ......

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja