harley-forever 1 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: TRST (Italy) Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da nije jednostavno, ( viza, lova, itd.. ), ali zar zaista niko iz Srbije ne ide na najveci skup u Evropi?? 70-80 000 motora ( 80% su HD ), 100 000 ljudi!! Ulaz besplatan, predivan ambijent, dobri koncerti, extra organizacija... Pogledajte kako je bilo prethodnih godina i kakav je program za ovogodisnji skup, pa ko ima mogucnosti.. http://www.europeanbikeweek.com/en/home.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 189 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1019 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan To je jedan od najvecih a ne najveci,jeste mozda najveci za HD.Koliko ja znam Vlado Georgijev ide tamo,ne znam da li ce i ove godine.Ubedljivo najveci i najbolji skup je u Portugaliji koji organizuje MC Faro,bio a boze zdravlja idem i dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je naj naj veci Evropski skup Faaker See bar ga tako popularisu po medijima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 97 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan To ti je isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...