Giuliano 4 Napisano Jun 29, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi hitno tako da mi ne odgovaraju kombinacije preko kataloga. Znaci samo ako ga negde ima zvanicno u prodaji. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neko moze da mi pozajmi? Treba mi samo na 30 minuta posto sam kupio nov lanac i lancanike i hocu da ih postavim u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da napravis bez alata. Najbolje da sastavis, pa posle izvadis zadnja viljuska. Jako jednostavno izvaditi i vredi, jer ako si vec izvadio onda namazes malo sa masnom. Stavis lanac, viljuska i gotovo. Za sat vreme potpuno gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan jeste za tebe drag jer ti to znas ,a sta oni koji ni neznaju sta je vuljuska :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem da skinem viljusku nego ne mogu da sastavim lanac jer nije onaj sto ima posebnu kariku za stastavljanje vec je potreban bas alat za to. Znam da to moze cekicem da se uradi ali ja nesto bas ne bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti nista losije sa celikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mozes u krajnjem slucaju da odneses kod nekog majstora za motore koji ima alat pa da ti on to lepo spoji sa odgovarajucim alatom i onda skines zadnju vilu. Nema potrebe da skidas celu vilu, vec samo onaj jedan glavni sraf oko kojeg rotira vila, malo pomeris i imas taman mesta da prodje lanac. Imam ja service manual za njega ako ti slucajno zatreba, mada vereujem da tebi nece trebati. Uzivaj u radu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Jun 30, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cuj se sa Igorom i neka ti on to spoji, ima on taj alat (doneo ja iz USA) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Samo brzo, jer sutra vec subota :!: I idemo u Apatin, treba mi navijaci :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam bio kod Igora pre neki dan da mi skrati lanac za dve alke. Stvar je u tome sto sada menjam i lancanike tako da ne bih da sedim kod Igora 2 sata kad to mogu sam da uradim u garazi bez da ga smaram sa lancanicima. Mislim da cu da zamenim lancanike a onda mozda cimnem Igora samo da mi spoji lanac kad sve zavrsim, ako bude raspolozen. U svakom slucaju, trazim alat da kupim i dalje jer mi generalno treba... sto bi rekli ljudi... nije na izmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...