dane@ 98 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi staza kod nas resila nista, jer te vikend na istoj kosta 500 eur... A kod nas se i dalje na R ove stavljaju polovne gume, pa ti vidi koliko smo daleko od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi staza kod nas resila nista, jer te vikend na istoj kosta 500 eur... A kod nas se i dalje na R ove stavljaju polovne gume, pa ti vidi koliko smo daleko od toga Manje-vise zbog para,a MNOGO vise zbog mentaliteta ...I da neko ode da se izdivlja na stazi,morao bi posle i po gradu,da vidi da li moze isto to kao na krugu,a i da ga vide ljudi,jer on je sad "trkac" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi posle cross staze si miran ko buba, a mogu tek da zamislim posle brzinske... Lovu tu igra ulogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je staza potrebna. Sigurno je bezbednije voziti na stazi nego na ulici. Dakle treba nam! Takodje nam treba saobracajna kultura, a to se postize samo preko dzepa. U vezi gore pomenutog: da li je saobracajni prekrsaj provlacenje motora izmedju dve kolone vozila? Obilazenje , Preticanje, puna ili isprekidana linija... Za sada to je jedini nacin da stignes negde u ovom gradu ili da ne stignes nigde, zavisi od srece i tvoje umesnosti. Ovaj, a zasto se dozvoljava divljanje po ulicama ili smo to resili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imaju na Batajnici otvoreni treninzi 50 evra vozis ceo dan, super staza za vezbanje, a interesovanje jako slabo :\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma opusteno ljudi sta vam je,,pa kolko samo ljudi sa foruma divlja pa im niko nista nekaze,,i jos se i javno deklamuju po forumu i niko im nista nekaze.... ma nek ginu divljaju sta ima veze,,bog cuva od neprijatelja a od samog sebe ne.... ;) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2900 Napisano Septembar 7, 2008 Braveheart, 717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan pa neznam ko ce ih spreciti da divljaju... Ovo je Srbija divlji texas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini nacin da negde stignes u Bg je agresivan stil voznje. Vazi za sve ucesnike. Kada bi mene zaustavljali, dnevno bi mi kazne bile 50e. Samo prestrojavanje u raskrsnici je 3000 din. koliko je preticanje/ obilazenje kolone (da bih bio prvi na semaforu), puna linija, zuta traka.... Jedino me za brzinu ne bi zaustavljali, jer ja vozim sporo (sve sto vozim). Ovakvo stanje ce biti dok vlasti to odgovara, odnosno dok im ne bude problem, jer sada imaju vaznija posla. To bi mogao da bude jedan od odgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 831 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas overio Ušće-KV a ne videh ni jednog enduraša da ga prestravim A juče bogami kada sam terao KLE jedan tako mene više puta i levo i desno sa R-om i nisam se mnogo bunio ali posle malo dodjosmo na deo puta gde su neki radovi gde sam ja sam mojim ćuf ćufom samo progrmeo pored njega i čovek ostade u prašini, šta će takav mu beše dan. Staza nam treba svakako ali to mora da prati i neke druge stvari jer je to skup sport da imaš motor za stazu i da to koristiš kako treba. Na stazi se ispucaš i posle ladne glave sedneš u auto i odeš kući. Provereno to tako radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan O tome vam i pricam i sam sam zakupljivao stazu vise pura uzitak posle samo 60-tak minuta je fenomenalan ,sto na ulici jos nisam doziveo jer mi se obicno na ulici adrenalin dize od straha kada me neki majmun isece dok preticem . To sa cenom i nije bas tako ako je batajnica ceo dan 50e pa to nije strasno budite realni ,drugo obicno divljamo mi sa r-ovima pa ako ima para za r-a onde se moze odvojiti i za uzitak . U Alibunaru ce se praviti veliki autodrom po ugledu na svetske i ako vikendi kada nema nekih aktivnosti budu provedeni tamo ja prvi necu sedati na bajk da od panceva dodjem za beograd nego auto kako obicno to i radim,drustvo kada se skupimo nas 5-6 tkaca i podelimo cenu zakupa ,zakupimo jedno 2h sto je sasvim dovoljno da se potrosi rezervoar goriva ,posle toga nirvana. Posle toga bi svako zaustavljanje policije za mene bilo opravdano (oduzimanje kategorije na duzi period,i velika novcana kazna,nakraju i zatvor),jer po meni je bolje pare potrositi na kvalitetan provod nego na placanje kazni a pri tom bi se malo iskristalisalo i stanje na ulicama ,verujte mi provereno to funkcionise . Neki komentari u vezi nemastine i stanja u srbiji nepiju vodu MOTOCIKL narocito R je luksuz i ko nema neka se nevata u kolo ,jer to sto kazete trule gume na r-ovima su sigurna smrt ,drzava sve to moze da iskristalise jednim dobrim zakonom o saobracaju,cenama registracije za pomenute motore ,hocemo u evropu pa onda joj se moramo pribliziti kako treba uzeti od njih ono sto je dobro. Autodromi trebaju postojati ,cene se prave prema standardu i slobodnom vremenu kada je staza prazna ,tako da ni to nije problem nigde u svetu pa ne bi bio ni kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nece te mi verovati, ali evo sta se meni desilo pre sat vremena na Brankovom mostu! Posto je u to vreme obicno kolaps, sve tri kolone stoje a smeker sa skuterom ladno dodje i preklopi mi levi retrovizor na autu da bi ON mogao da prodje! Krajnje ne vaspitanje i bezobrazluk! Ja razumem da se provlace kada stoji kolona vozila, i ja to ponekad radim, ali cim vidim da je prvi auto krenuo ja se odmah uvlacim u kolonu. Mislim da ne treba da spominjem cik - cak voznju motorima kada se kolona vozila krece. Nije ni cudo sto se gine! Malo si pobrkao stvari. Nevaspitanje i bezobrazluk je sto ti nisi stao tako da on moze da prodje svojim motorm izmedju kola!!! Gde postoji kultura saobracaja i voznje, svi staju tako da ostave mesta da motor moze da se provuce, cak i kad staju na semafor, stanu 5m pre zaustavne linije, da bi ostavili mesta za motorase... I mnogo mi je simpaticno to sto ti je zatvorio retrovizor da bi mogao da prode ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je iskren odgovor na ovo pitanje zato sto nemamo gde ,ja licno se na ulici kontrolisem ali ima i kad povucem preko dve banke,ljudi mozete vi kuditi i pljuvati ali to je jace od mene i upravo zbog toga sam na dva tocka sa preko 100ks pod jaji.a,da nemam takav temperament verovatno bih vozio nekog customa ili enduro ali ja VOLIM da vozim a ne da budem vidjen na motoru. Mozemo mi ovde do sutra da se pljujemo ima mnogo ali mnogo momaka koji nemaju naj osnoviju vozacku kulturu,opremu ni nemaju jer je skupa a i koi ce im,da preteknu sa desne strane nije problem,da u punoj brzini prozaze kroz crveno svetlo,kroc naseljeno mesto samo po gasu .Ja to gledam svaki dan ispred svoje kuce i verujte mi takvi nikada nece nauciti da postuju druge ucesnike u saobracaju,ali zato nam se i puni crna hronika .Jedino resenje za iste je rigorozno kaznjavanje (ako nema para oduzimanje motocikla ili ako je punoletan kazneno popravni rad) pa onda da razmisljam da pustim decu da se igraju ispred kuce .Potecijalne ubice treba skloniti sa ulice .A nas koji smo u dusi bajkeri na r-ovima zadovoljiti nekom kvalitetnom stazom PA CAK UZ BESPLATNO KORISCENJE da ne bismo i sami po nekad divljali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Drzava sve to moze uciniti ako joj je to interes ,primer:drugar mi je u kanadi i scena sa auto puta ,policajci ga pri 180km/h sklanjaju na stranu, jer mislite da je pokusao da bezi. NE oni pucaju kada se odbija zaustavljanje jer to onda nije vise saobracajni prekrsaj,da se vratim na zapoceto ,on stane policajac ga natera da rasisiri ruke i noge i posle pretresa ga pita dali je pri cistoj svesti.Odvedose ga na test droge i alkohola i posto su utvrdili u roku od par minuta da je cist, prijavica.Epilog na kucnu adresu je dobio kaznu od 1200 dolara(olaksavjuce je sto su kanadski u pitanju) oduzimanje dozvole svih kategorija 6 mes.,i obrazlozenje sudije da je otezavajuca okolnos sto grad ima stazu gde je upotreba 50 dolara ceo dan.Da nema staze u blizini grada od 300km kazna bi mu bila 800 dolara .Pa procenite dali se preko isplati divljati.Narvno platio je sa platne liste jer oni nevole da cekaju pare ili nemam sad .Drugo dozvola se overava odma a ne kao kod nas donecu je zimus kad mi netreba. Znaci da se drzava malo zauzme za nas i mi bismo mnogo bolje prolazili. Na nekom postu sam komentarisao da sam u nemackoj bezao presretacima i ljudu se zgrazavaju ali ja sam samo iskren(naravno pobegao sam hahaha) .E to je deo na koji ja kazem da mnogi pozeri sa ovog saita ne zele da budu iskreni i oni nisu nikada nista lose ucinili. Trebalo bi da udostojimo jedni druge iskustvima greskama ISTINOM pa makar ona i nije ispravna ,samo osobe koja svoju gresku iznese javno znaci da imaju grizu savesti i da ih verovatno u buduce nece praviti.U postu radite li vi ovo javljaju se ljudi da nam kazu da oni nisu nikada prosli na crveno MOJE misljenje je da ne trebaju to ni da napisu ako to nerade ili nisu uradili ,tu smo mi koji smo to ponekad uradili da kazemo zasto i kako i obrazlozimo dali je to dobro ili ne pa onda komentari onih koji nikada nisu da nam ukazu na nase greske . Mislim da je dosta stvari na ovom saitu pogresno ,opet ponavljam ovakva mesta sluze za edukaciju mladjih ,ispravljanje gresaka nas starijih i pomoc jednih drugima . Mozete da me okarakterisete kako god ocete ali ja se trudim da napisem istinu pa i tamo gde joj mozda nije mesto(off topic tema umro Dino) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce biti besplatna upotreba staze ali mislim da bi moto klubovi mogli imati popust, pa cak i prezentacije zastupnika proizvodjaca.... Mozda je jos rano za tako nesto ovde? Jos nemamo kriticnu masu motociklista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan kud ces kriticnije od crne hronike tu je masa mnogo kriticna, jedan moto skup pred skupstinom pa da bgd vidi kriticnu masu prebaci te se na post autodromi staze u srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kome god se digne on pred skupstinom, to sto smo dzenlmeni ne znaci da se ne mozemo boriti za svoja prava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lauda_bc 1 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan pazljivo procitah sve i da prokomentarisem malo. u neku ruku se slazem a u neku ne sa pojedinim clanovima. pricamo o saobracajnoj kulturi a ona nastaje iz kucne kulture koliko znamo. da mi je upoznati nekog ko svoje dete danas nastoji da vaspita. sve su to razmazena derista kojima se udovoljava. nije se ni rodilo daj mu nokiju N95 puni 12 god daj mu novi skuter sa 18 zna se vozi novog audija. kad sve to ima onda daj dobar motor da se upuca. slazem se da deci treba da udovolje. jer i samom meni je bilo sve po zelji ali polupah auto, sam sam zaradio da popravim. tako da treba prvo da se nauci osnovno da sve se moze ali zna se kako mora biti. vozices dobar motor ali i zasluzi. sve svoje greske ako napravis snosi sam. i ja sam zavisnik brzine i ne bih kudio Srbiju kao texas jer pogledajmo malo youtube pa cemo vidjet i evropska sranja. koliko ja znam Ghost rider je harao po swedskoj i tamo se igrao sa policijom cak i filmovi imaju o tome. srbija je zemlja raja jer da nekom naplate kaznu od 150 evra odma on kuka nemam od cega ziviti nemaju deca hleba itd. svako nek snosi svoje posledice. a sto se tice staze to je IDEALNO resenje jer prvi ja zelim da imam u blizini stazu da se malo ispucam s autom a mozda i motorom. tako da svako svoje nek tera a Bog ce svima nama da sudi. pozzzz i izvinjavam se ako sam malo (mozda i malo vise) otisao u off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Laudi dobro dosao u klub (istomisljenika) i ljubitelja rrrrrr-ova,druze ja prvog ficu kupih sam prvog mz-a isto sam kada sam od roditelja trazio novcanu pomoc za fj-1100 otac mi rece sine ako ces to zlo u dvoriste da doteras onda ga zaradi vise ces ga ceniti ,i tako dalje,drugo rodjen sam u nemackoj u kojoj sam proveo detinjstvo i 100% ti tvrdim da tamo ne bih ziveo ni trena,Srbija nije texas i svi koji tako tvrde sami doprinose da se Srbija prikaze u losem svetlu jer preko im se nebi tolerisala ni 5-ina njihovih gresaka koje oni ne prave naravno ,mnogi ljudi ne mogu da iskontrolisu svoja trenutna osecanja i otud blacenje rodne grude .Znate kada ce te cuti nemca da blati nemacku da je poredi sa bananalendom texasom itd.nikada jer on svoju zemlju voli mada ni u njo ne cvetaju ruze vise ekonomska kriza trese svet pa i njih,99% njihovih automobila i motocikala je na kredit kupljeno a ko nas jedno 10% ,prosecan nemac nestize da vozi motor osim do posla i nedeljom jer se tamo radi i po 12 sati ,pa zar posle toliko rada motor na kredit i Srbija je losa u off-u sam soory Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lauda_bc 1 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan opet se izvinjavam za off teme ali cu ti reci da si u pravu. nasa zemlja je ZLATNA jer sve je dobro dok ovako zivimo. plate 200 evra a svi trosimo skromnih 400-500 evra- svi voze extra motore gledajuci u odnosu na plate. sve sto vidimo po svetskim novinama to vidimo i na nasim putevima. tako da volimo svoju zemlju i vozicemo jos bolje motore. vidimo i sami kakve motore vozimo a sta cemo vozit kad je budemo volili. pozzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Proleteri svih zemalja na R-ovima ujedinimo se pogazice nas ovi endurasi i skuterasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 831 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Proleteri svih zemalja na R-ovima ujedinimo se pogazice nas ovi endurasi i skuterasi Ja ne mogu na dve klupe i sa tobom i sa endurašima ;D Lepo se ophodim i sa jednim i sa drugim iako me ovi bezobrazni R-aši briju i sa leve i sa desne dok vozim enduro ;D ;D Šalim se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Druze kombinacja koju ti posedujes je dobitna ,za pozeleti nadam se da cu je uskoro realizovati. pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma branicu ja uskoro i ove edurase ali skuterase ni MRTAV (Crna hronika 26.06.2048.god neidentifikovani motocikl sa 18 slova r na repu se zabo u zvucni zid,usled straha vozaca da ga probije ,ili ga je pRRRRRobusio sto ce policiski uvidjaj utvrditi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...