pit 237 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo ispunjen dan cestitam,i da znate ako ikad kupim enduro kupicu ga zbog vas .Mada firmu necu da menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom se potvrdilo pravilo : "Ako hoces da putujes i upoznajes pravu Srbiju - samo enduro!" Drago mi je sto ove motore koristite na pravi nacin, vi znate zasto ih imate! Svaka cast za fotografije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo tek sada vidim!!!Steta. Vidim da ste se lepo proveli i drago mi je zbog Vas.Poklopilo Vam se sve,pocev od vremena,ekipe,ture... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Slin... :o Svaka cast za lepo proveden dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih tura mi je žao što prodadoh super teneru!Ali zimus ćemo da nadjemo neku enduraču pa makar i 125. Lepe slike,i odlično potrošen dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan sjano proveden dan, drago mi je zbog toga a i pomalo krivo zato sto nisam ucestvovao u tome ,ali bice jos dana za megdana ....pozdrav svima i Aco , moras da prodjes Zajecar da bi iso u Negotin,sto znaci da si mogo da popijes kafu u Zajecaru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...