indijskiorah 0 Napisano Decembar 2, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Haojiang HJ125-33 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ekipa, teski pocetnik ovde zapravo registrovao sam se kako bih pomogao prijateljici da nadje deo. Kad sam vec tu...Aleksa iz Beograda ovde, prvi put seo na.motor kad sam sljakao u Kini. Instant se zaljubio u ceo trip, tad sam kupio polovan haojiang HJ125-33 i uzivao svakog trenutka. Isli na penjanje, djirali se.nepoznatim predelima, ma.gust mi.je.bio samo do prodavnice iza coska da odem. Eto ostalo je i dan danas da se nakanim i odradim za dozvolu sta treba i onda odaberem nesto za pocetak, nestos.cime cu mocu off road definitvno. Elem, trenutno sam ovde kako bih nasao auspuh za yamaha XT600e 2003e, dobio sam molbu. jos samo da izvalim kako se postuje u kupujem sekciji. Ajd uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo hrabro naprid.Tamo ne moš postat bez 100 postova, to je pravilo.Vidi u temama o xt600 i tamo pitaj ljude.PozzGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indijskiorah 0 Napisano Decembar 2, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Haojiang HJ125-33 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, pretpostavio sam da je tako neka fora. Ima smisla. Hvala druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...