sixi 233 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su dobijene na poklon @Chiza oktobra 2019 , u jako su dobrom stanju , kod mene 1-an pokusaj voznje , male su mi Patike u zavisnosti od modela i marke nosim Br. 42-43 u sustini 27cm minimala pa bih molio kome su potrebne i 1-vi se javi , da obrati paznju na mere da ne stoje u ormanu, cak bih preporucio nekome ko nosi 41 takav je kalup taman malo da noga dise , no ... Razmisljao sam da bude neka dobrovoljna uplata za pomoc deci ! , ali Ja sam ih dobio na poklon i tako neka idu dalje. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 778 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sa zadovoljstvom bi prihvatio poklon pošto bi mi po opisu bile taman kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan @ekozelj Tvoje su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 778 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Javljam ti se na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...