maxone 26 Napisano Decembar 1, 2020 U prolazu, 27 postova Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, treba da uzmem prvi motor, polozio za A2, pa sam hteo neki za "ucenje" i zapala mi za oko Gilera Nexus 250 2007. godište ( 17.341 km presao ). Ja sam 191 cm i 100 kg ( + devojka 70 kg ) pa ne znam da li bi mi taj skuter bio mali za moju visinu ili slab za nasu tezinu, ako neko ima kakvog iskustva ili saveta vezano za ovaj skuter. Ujedno vozio bih ga zimi, pa kako da ga sacuvam, tj. pravilno koristim (odrzavam) zimi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Decembar 1, 2020 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će da ti bude malen, ja sam 188cm i kad sednem na Nexus nemam baš puno prostora da okrećem volan jer mi udara u kolena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxone 26 Napisano Decembar 1, 2020 U prolazu, 27 postova Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, jbg trazim onda drugi neki, da mi je skuter za pocetak ali izgleda da su svi mali a meni budzet 2000 e pa ogranicen izbor. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dabicjakov 12 Napisano Decembar 9, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Gilera Nexus 300ie Prijavi odgovor kao problematičan On 1.12.2020. at 2:42, maxone je napisao: Pozdrav, treba da uzmem prvi motor, polozio za A2, pa sam hteo neki za "ucenje" i zapala mi za oko Gilera Nexus 250 2007. godište ( 17.341 km presao ). Ja sam 191 cm i 100 kg ( + devojka 70 kg ) pa ne znam da li bi mi taj skuter bio mali za moju visinu ili slab za nasu tezinu, ako neko ima kakvog iskustva ili saveta vezano za ovaj skuter. Ujedno vozio bih ga zimi, pa kako da ga sacuvam, tj. pravilno koristim (odrzavam) zimi? Ja sam 187cm, 84kg i motor mi skroz odgovara. Ne znam sta se ocekuje od skutera, da se sedi na njemu kao na GS adventure, ali ima dovoljno mesta. Nosivost nexusa je 170kg. Ne ocekuj da cete se uzbrdo proslaviti sa 22ks i CVT, za ravno ce biti ok, moci ce da vas nosi. Odlican motor, jedan od najboljih skutera, preporuke za njega. Napisao sam jedan poduzi review o njemu, imas ga na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...