popoviccc.n 0 Napisano Novembar 26, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna sa koliko godina se moze poceti voznja trka u nasoj zemlji jer je Fabio Quartararoi sa 15 godina usao u moto3 takmicenje da li je kod nas sa toliko godina moguce voziti uopste ja zelim poceti imam 15 godina i to mi je san. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se obratis sa ovim pitanjem na: carmelo.ezpeleta@inforacing.ol.tr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 746 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vaske4s je napisao: Mozes da se obratis sa ovim pitanjem na: carmelo.ezpeleta@inforacing.ol.tr Zapravo je carmelo.ezpeleta@inforacing.tr.ol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, to je za ove sto pitaju da bi smarali, ovaj decko mi deluje ozbiljno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Quartararo je počeo da vozi sa 4. godine, sa 15. godina je već imao omanju gomilu šampionskih titula. Mislim da je Toprak Razgatlioglu vozio Batajnicu sa 16 godina, ako se ne varam? Sve najbolje i srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan U principu nije ograniceno s godinama, kad osetis da si spreman mozes da pocnes, ja sam poceo sa nekih 10 godina da se trkam... u igricama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Novembar 27, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pravilnik - Moto-Bike Moped Endurance Cup MEC.RS Sportski pravilnik - Sve klase Tehnički pravilnik za Mopede -... Evo ti za pocetak ovo lepo takmicenje. Donja starosna granica je 12god. Mladji od 18 moraju da imaju sglasnost od roditelja. Treba ti motor i klub koji ce ti izdati licencu. Sve je u skladu sa nasim standardom i trenutno najmasovnije moto takmicenje u Srbiji. Ima dosta mladih od 13-15 god. I dobar je uvod u neku dalju ozbiljniju pricu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe sto si tako fin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...