Darko 012 1025 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem srafove za maske, treba mi odprilike oko 5 komada kupio bih i vise ako mi odgovara cena. Bitno mi je da ima navoj do kraja.Navoj M5Duzina navoja 12mm (moze i duze)Sirina glave 14mmGlava je za inbus 4Moze i ako neko zna gde da kupim nove, ne mora da budu bas ovakvi, bitno mi je da je glava siroka i da je ili za inbus ili za srafciger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Novembar 26, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan To ti je neki ne standardan onda. Iso 7380-2 je sa sirokom glavom, sesir glavom. Ko kako zove. 13.6mm je sirina glave za M6. Ako ne uspes naci, ostaje ti opcija da uzmes u ovlascenom servisu. Okaci sliku, mozda neko ima bas takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1962 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Srafku preko puta hale na nbg-u.Ja prohromske uzimam tu.ŠrafkoStudentska 1, Beograd 11070063 211746 Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Hardware store · Studentska 1 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaboravio slike da stavim, evo u prvom postu su. Pozvacu Srafka sutra ako se neko jos ne javi u medjuvremenuPoslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan M6 imam, samo crne. M5 na žalost nemam.Pretpostavljam da ti to ništa ne znači.I nisu sivi, crni su :-/Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Takve srafove ali prohromske kupovao sam ovde u Pozarevcu za stitnike auspuha, mislim da imaju i m5 ali mala je glava. Ne znaci mi svakako, hvala na ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1962 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da si u bg-u.Mogu ka da svratim, da vidim jel imaju, pa ako ti budu ok, da kupim i da ti posaljem, ali ne mogu pre subote...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ali samo ako si u prolazu. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1962 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Blizu mi je.Svracam, slikam, pa ti saljem.Posalji mo br u poruciSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 27, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi ove, pa pitaj, trebalo bi da imaju, ako imaju, mogu ti uzeti i poslati . Gvožđara Vijak, Futoški put 39, Novi Sad | PlanPlus.rs WWW.PLANPLUS.RS Gvožđara Vijak, Futoški put 39, 21123 Novi Sad. Pronađite druge prodavce građevinskog materijala u Novom Sadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šrafovska roba Archives - GRT Group GRTGROUP.NET Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da ćeš igde po gvožđarama naći ovakve šarafe, koji tebi trebaju... Meni su isto tako falili imbus šarafi na oklopu od mog motora, pa sam ih na kraju našao kod prodavca polovnih moto delova. Nisu bili ni jeftini, ali sam barem uzeo u originalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic ne znam zasto ali ne mogu da ti posaljem broj u pp, evo ovde 064 533 93 72, hvala ti puno!@drumskalisica zvao sam, nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 27, 2020 (promenjeno) Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U NS postoji radnja nauticke opreme. Mislim da se zove nesto INOX. Oni imaju prohromske ukrasne imbuse, jaka je cena ali ima. E sad da li ima bas ovakve, moras pitati. Pokusacu da nadjem br. grosinox.co.rs Cak imas i na sajtu da pogkedas ponudu vijaka. Promenio Novembar 27, 2020 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 27, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, x-man je napisao: @m.milivojevic ne znam zasto ali ne mogu da ti posaljem broj u pp, evo ovde 064 533 93 72, hvala ti puno!@drumskalisica zvao sam, nemaju. Jbg-a, bio sam neprecizan. Ta firma ima dve prodavnice ( na 20 metara razmaka ), jedna drži običnu šrafovsku robu, a druga samo prohromske šrafove. Ovakvi kakvi tebi trebaju su bili samo prohromski ( u raznim veličinama i dužinama ). Zaboravio sam to da ti napišem da kad pozoveš da ti prebace vezu u tu prodavniocu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U Gros Inox-u u NS-u imaju prohromske imbus šarafe sa sočivastom glavom, ali su glave malog prečnika, pa da bi lepo držalo masku, moraju i podloške da se stave. Bude i to ok, kad se nema original šarafa. Ovakvi su u Gros Inoxu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Januar 13, 2021 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, jel zna neko gde moze da se kupi sraf sa supljinom unutra za provlačenje instalacija (slicno kao ona cev na grlu sijalice),TREBA MI ZA MONTAŽU ŽMIGAVCA.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u radnji za elektromaterijal gde se prodaju i sijalična grla ,prodaje se na metar.Ako ti navoj odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije hitno,Pogledacu i ja ovde,ima ih sigurno. Za 10-tak dana bi bili u Majilovcu. Javi se viber porukom na broj +393405176203 Nesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...