Bole 31 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Drug je u Americi i danas ide da pogleda kawasaki klx300r 2002 god.,zamolio me za info o motoru,a ja molim vas da ko zna nesto o tom motoru da mi sto pre pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 2, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kawasaki.com/Products/Detail.aspx?id=151 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale za link.Interesuje me jel imao neko ovaj model(nesto ih nisam vidjao kod nas),kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan i da cena koja je kod nas ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale za link.Interesuje me jel imao neko ovaj model(nesto ih nisam vidjao kod nas),kakva su iskustva? Nema toga u Europi, zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale za link.Interesuje me jel imao neko ovaj model(nesto ih nisam vidjao kod nas),kakva su iskustva? Nema toga u Europi, zaboravi. E pa sad ce ga biti,kupljen je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...