MILJAN* 157 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Saxi....V-strom je tourng bajk.Za offroad nije.Osim ako ti offroad nije voznja seoskim putevima pa i tada mora jako lagano.Van puta...nikako.... Ako voles offroad onda zaboravi na v-strom i kupi neki pravi Enduro.Sa teskim Stromom ces padati kao kruska stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan strom je udoban motor namenjen za putovanja, a na tim putovanjima mozes da naidjes na svakakve puteve eeeeee sad tu maxi enduro motori prolaze tipa naseg stroma, bmw u verzijama endura ,itd... ,a sto se tice cistoe offroad voznje izuzetno tesko nije te namene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da i kad kupis nosace,moraju malko da se modifikuju.Tako su mi ljudi objasnjavali.Nisu bas idealne mere. Koliko je meni poznato nosaci za Givi kofere GIVI E 41 i Kappa N40 su isti, ja sam namontirao, pardon drugari su mi namontirali ove Kappine i malko su se namucili da sve rupe postave na svoje mesto. Jos jedan savet u vezi srafova, jako su losi pa vam savetujem da ih odmah zamenite jacima, jer kad sam hteo da skinem levu stranu zbog postavljanja podmazivaca lanca, majstori tj. Dr_Gubi i Deyan76 nisu uspeli da odvrnu sraf posle silnih peripetija i zajebancija Šta SVE treba da se kupi, uradi da bi se stavili bočni koferi (npr E41). Trenutno na motoru imam Givi V46 kofer i to je to. Da, i koliko to sve košta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Šta SVE treba da se kupi, uradi da bi se stavili bočni koferi (npr E41). Trenutno na motoru imam Givi V46 kofer i to je to. Da, i koliko to sve košta? kupiš komplet nosača za bočne kofere za DL650, i prema uputstvu montiraš. GIVI: http://www.trionmotors.com/ KAPPA: http://www.motoland.rs/ cena za GIVI okvirno 100 EUR, koliko se sećam kada sam ja montirao. ukoliko si imalo spretan sa alatom, možeš uz uputstvo bez problema sam da montiraš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovom Trion sajtu nikako da nadjem nosace za bochne kofere ??? .Razmisljam o v35 jer su mi nekako najlepsi.Ne znam samo koliko su mali.Ako moze u jedan da stane par cizama onda su ok.A nosaci...hmm...Da li da narucujem iz Louis-a ili od ovih deratora Trion-drpon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovom Trion sajtu nikako da nadjem nosace za bochne kofere ??? .Razmisljam o v35 jer su mi nekako najlepsi.Ne znam samo koliko su mali.Ako moze u jedan da stane par cizama onda su ok.A nosaci...hmm...Da li da narucujem iz Louis-a ili od ovih deratora Trion-drpon? Givi V35 imaju zapreminu 34 lit pitaj i u Moto Landu, Kappa i Givi imaju iste nosače.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav skid plate za 180 € evo ga jedan za 1000 din ;D ( nije lep na gazdu ali radi poso ) nego jel zna neko di jos mogu da se kupe oni stari givijevi koferi tipa E45 i E36 mnogo su mi lepi a nema ih u prodaji cini mi se.... i domaca ploca za klizanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan nego jel zna neko di jos mogu da se kupe oni stari givijevi koferi tipa E45 i E36 mnogo su mi lepi a nema ih u prodaji cini mi se.... www.louis.de ; art: 10024285 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovom Trion sajtu nikako da nadjem nosace za bochne kofere ??? .Razmisljam o v35 jer su mi nekako najlepsi.Ne znam samo koliko su mali.Ako moze u jedan da stane par cizama onda su ok.A nosaci...hmm...Da li da narucujem iz Louis-a ili od ovih deratora Trion-drpon? Givi V35 imaju zapreminu 34 lit pitaj i u Moto Landu, Kappa i Givi imaju iste nosače.. Sad gledam i ove Kappa bochne k33.Ovo nije skupo u odnosu na Givi.Ako sam dobro video givi v35 su 360 eu u Louisu a ovi Kappa k33 su 220 eu u Motolandu.Ako je nosac isti onda kupujem nosac sigurno,mada ga nisu stavili na sajtu Motolanda.Posle cu verovatno da kupim k33 jer su mnogo jeftiniji a lepi su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan nego jel zna neko di jos mogu da se kupe oni stari givijevi koferi tipa E45 i E36 mnogo su mi lepi a nema ih u prodaji cini mi se.... www.louis.de ; art: 10024285 Bojane imas veliko pivo od mene na ovom susretu...... ;D ;D gledao sam sto puta na sajtu i nisam video, a jel ima neko ideju gde bih mogao nabaviti manji od 36 ili da kupim dva od 45 pa da pravim nosač... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovom Trion sajtu nikako da nadjem nosace za bochne kofere ??? .Razmisljam o v35 jer su mi nekako najlepsi.Ne znam samo koliko su mali.Ako moze u jedan da stane par cizama onda su ok.A nosaci...hmm...Da li da narucujem iz Louis-a ili od ovih deratora Trion-drpon? Givi V35 imaju zapreminu 34 lit pitaj i u Moto Landu, Kappa i Givi imaju iste nosače.. Sad gledam i ove Kappa bochne k33.Ovo nije skupo u odnosu na Givi.Ako sam dobro video givi v35 su 360 eu u Louisu a ovi Kappa k33 su 220 eu u Motolandu.Ako je nosac isti onda kupujem nosac sigurno,mada ga nisu stavili na sajtu Motolanda.Posle cu verovatno da kupim k33 jer su mnogo jeftiniji a lepi su. Ovi koferi su skoro isti kao Givi,a cena znatno niza. Kappa k33 - 21.699,00 i nosaci za V-stroma - 8.300,00 = 29.999,00,oko 300eur. Mogu da se kupe i u PEGAZ-u kod markone-a, www.pegaz-moto.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan To sam bas i ja uporedjivao.Izgleda da cu njih pazariti za par meseci.U Pegazy nemaju bochne kofere ako sam dobro video na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ova tema treba da se objedini sa onom drugom strom temom, kako bi sve korisne info imali na jednom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ova tema treba da se objedini sa onom drugom strom temom, kako bi sve korisne info imali na jednom mestu Ova tema je o moto opremi a ona je tema o V strom okupljanjima u Srbiji.Pogledaj pocetak teme.Samo sto su svi poceli da spamuju i presli na pricu o gumama. ;D U ovoj temi se pise samo o OPREMI ZA V-STROM MOTORE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovom Trion sajtu nikako da nadjem nosace za bochne kofere ??? .Razmisljam o v35 jer su mi nekako najlepsi.Ne znam samo koliko su mali.Ako moze u jedan da stane par cizama onda su ok.A nosaci...hmm...Da li da narucujem iz Louis-a ili od ovih deratora Trion-drpon? Givi V35 imaju zapreminu 34 lit pitaj i u Moto Landu, Kappa i Givi imaju iste nosače.. Sad gledam i ove Kappa bochne k33.Ovo nije skupo u odnosu na Givi.Ako sam dobro video givi v35 su 360 eu u Louisu a ovi Kappa k33 su 220 eu u Motolandu.Ako je nosac isti onda kupujem nosac sigurno,mada ga nisu stavili na sajtu Motolanda.Posle cu verovatno da kupim k33 jer su mnogo jeftiniji a lepi su. Nosaci su sigurno isti,znam ko je stavljao kappa kofer na givi plocu.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan To sam bas i ja uporedjivao.Izgleda da cu njih pazariti za par meseci.U Pegazy nemaju bochne kofere ako sam dobro video na sajtu. Nema ih na sajtu,ali ih imaju u prodaji,vec provereno! Ako si planirao da ih kupujes,uzmi sad,postoji najava povecanja cena posle sajma,zbog usklađivanja sa kursom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 5, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan hvala na infou Ja bih ali sada nemam dovoljno sredstava.Videcu da se snadjem.Samo da nadjem gde je najpovoljnije pa da pazarim/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 8, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto se dve teme nece sjediniti (ili mozda hoce ), ajde da i ovde prikacim 2 slicice od kofera koje sam pazario. Kupovina obavljena u Sloveniji u prodavnici NORIK PLUS, Cerklje kod Ljubljane. Cena je vise nego povoljna: - Top case E 55 191,00 euro - Bocni koferi E41 260 eura - Rostilj 37 eura - Stop svetlo 37 eura - Naslon 37 eura Ove cene treba umanjiti jos za porez (preracunata vrednost oko 16,5%) i videcete koliko su jeftiniji nego ovde. Ako dodam da sam poslom isao na tu stranu i da nisam imao problema na grani onda je matematika vise nego sexy ;D. LM, evo slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 8, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja moda! U sreci ga vozio, i puno putovao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan meni stigao scottoiler napokon jos da malo otopli pa da ga namontiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 8, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan meni stigao scottoiler napokon jos da malo otopli pa da ga namontiram Au...dobro me podseti da naspricam lanac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Posto se dve teme nece sjediniti (ili mozda hoce ), ajde da i ovde prikacim 2 slicice od kofera koje sam pazario. Kupovina obavljena u Sloveniji u prodavnici NORIK PLUS, Cerklje kod Ljubljane. Cena je vise nego povoljna: - Top case E 55 191,00 euro - Bocni koferi E41 260 eura - Rostilj 37 eura - Stop svetlo 37 eura - Naslon 37 eura Ove cene treba umanjiti jos za porez (preracunata vrednost oko 16,5%) i videcete koliko su jeftiniji nego ovde. Ako dodam da sam poslom isao na tu stranu i da nisam imao problema na grani onda je matematika vise nego sexy ;D. LM, evo slicica Sredi spojku na Givi crash barovima teflon trakom.Imaces vibracije zbog lose kostruisanog spoja na mestu gde se spaja leva i desna strana crash bara.Na navoj obmotaj traku pa zavij ponovo.Inace tu dolazi do vibracija koje se prenose na ceo ram pa ti se cini da je agregat na 5000 rpm opterecen jer se ceo bajk trese sitno ali solidno.U stvari je Crach Bar u pitanju.Ja to meni nisam jos odradio ali evo ovih dana cu to u servisu odraditi jer cu tamo stavljati trake na tockove,podizati visinu menjaca(visoko stopalo cizme) i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 9, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A jel to isto i kod 650 i kod 'iljade? Cisto sumljam, ako nista drugo, da je taj "trenutak" na istim obrtajima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 9, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ YOman Pa kad kupujem onda kupujem poslednje izdanje .... Hvala @ DARK Hvala na upozorenju. Posto je hladno verovatno ce ostati tako kako je jos neko vreme Opet zbog hladnog vremena cekam da prebacim Scotolier sa CBR na Stroma ....... pa redovan servis .... pa nove gume .... i to bi bilo to (nadam se ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan dušane, zašto si upalio samo drugi cilindar..!?? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...