alesta 0 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Make ModelKawasaki VN 900 Vulcan Classic Engine Liquid cooled, four stroke V-Twin, SOHC, 4 valve Capacity 903 Bore x Stroke 88.0 x 74.2 mm Compression Ratio 9.5:1 Induction Fuel injection: o 34 mm x 2 with dual throttles Ignition / Starting Digital / electricMax Power 37 kW 50 hp @ Max Torque 78 Nm @ 3700 rpm Transmission / Drive 5 Speed / belt Frame Double-cradle, steel Front Suspension 41mm telescopic fork with 7-way preload, 150mm wheel travel Rear Suspension Uni-Trak, 100mm wheel travel Front Brakes Single 300mm disc 2 piston caliper Rear Brakes Single 270mm disc 2 piston caliper Front Tyre 130/90 -16 Rear Tyre 180/70 -15 Dry-Weight 262 kg Fuel Capacity 18 Litres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ozbiljno razmislja da uzme ovako nesto za sledecu sezonu,pa ako neko poseduje istog ili ima neka iskustva s njim,mogao bi da napise neki redak ,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2810 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam vozio VN 1500 i prilicno sam iznenadjen kako se lako vozi.Potrosnja je umerena ,oko 7 lit. A gledajuci vlasnika kako ga voza sa nama u grupi - cak i leži solidno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Septembar 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj buduci motor. Naravno jednog dana kad budem ima dovoljno novca. Obicno su vlasnici VN800 prezadovoljni. Ne poznajem nikog ko ima 900. Ali meni se mnogo dopada i siguran sam da ces biti zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Septembar 13, 2008 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam čuo od vlasnika vn800 samo pohvale,jedino ih je lanac malo nervirao,zbog čišćenja naravno,sto je na novom modelu rešeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan VN 900 ima kaiš kao poginsko sredstvo,motor je dobar-vozio sam ga,al je katastrofa za grad....Ruke ubijaju,i kad ga kupi,obavezno i vetrobran da nabavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga gledao i hteo da ga kupim, medjutim finansijska konstrukcija nije mogla da bude zatvorena ;D ;D ;D Mogu samo jedno da ti kazem VN 900 je najbolja kupovina ;) Pogledaj malo po netu, videces da je extremno velika potraznja u SAD za njim. Imao sam priliku da ga probam i mogu ti reci da je neverovatno lagan za voznju, ali sto je rekao i Vule, za grad je definitivno katastrofa jer si toliko nisko da nista ne vidis ispred a mnogo je sirok za provlacenje. I da opet citiram Vuleta "kad ga kupi,obavezno i vetrobran da nabavi" VN 900 ima kaiš kao poginsko sredstvo,motor je dobar-vozio sam ga,al je katastrofa za grad....Ruke ubijaju,i kad ga kupi,obavezno i vetrobran da nabavi. To je zato sto si mlad, pa si navikao da su ti ruke non-stop dole ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan To je zato sto si mlad, pa si navikao da su ti ruke non-stop dole ;D ;D ;D Vrlo moguće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja verzija VN900 ali kastom verzija sta kazete sa ovom kavinom zelenom bojom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Felna je opaka, boja je anemicno Govn* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan kastom odlicno izgleda, boja je odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...