doktor 4760 Napisano Avgust 31, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Avgust 31, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih, ali sa zicanim tockovima, drugim gumama, povisenim vizirom, i malo drugacijim kormanom. Ovo ostalo je ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Model bez kardana Nema šansi da će ovo proći kod pravih propeleraša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 31, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Photoshop! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 31, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan HA HA!!! A di mu je zadnja viljuška? stelt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rece dexterr, los photoshop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Avgust 31, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja malo vas ne razumem. Kakve ima veze sto je photoshop? Da bi se nesto napravilo prvo mora da se nacrta, da se prikaze negde, da se vidi kako ce publika reagovati, itd. itd. pa tek ako prodje onda proizvodnja. Svaki je motor nekad bio photoshop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je slika iz BMW-a, a drugo nekog papana koji se okusava u Photoshopu, a ocigledno mu ne ide...stvarno, de je zadnja viljuska????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan To se i ja pitam.Gde mu je zadnja viljuska?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema zadnje viljuske, tacno. Ali tako smo pricali i za F 800GS, pa se motor pojavio i vozi se uveliko a o kritikama da ne pricam. Sve same devetke i desetke na testu udobnost,izdrzljivost,upotrebljivost, dizajn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Septembar 1, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nema zadnje viljuske, tacno. Ali tako smo pricali i za F 800GS, pa se motor pojavio i vozi se uveliko a o kritikama da ne pricam. Sve same devetke i desetke na testu udobnost,izdrzljivost,upotrebljivost, dizajn... Slike su skinute sa www.reptorsandrockets.com Sa tog site-a sam skinuo i slike F800GS jedno 2-3 godine pre nego sto je nastao i u vreme dok su u BMW-u tvrdili da nema nista od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ne kazem da ce sigurno ugledati svetlost dana, ali secam se da je tako bilo i za F 800GS. Svaka cast Doktore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HA HA!!! A di mu je zadnja viljuška? stelt? jao Dextere, pa ovo se od tebe nisam nadao.......pa to je BMW zaboga .... ....pa izmislili nov lanac koji ujedno i sluzi kao viljuska ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan HA HA!!! A di mu je zadnja viljuška? stelt? jao Dextere, pa ovo se od tebe nisam nadao.......pa to je BMW zaboga .... ....pa izmislili nov lanac koji ujedno i sluzi kao viljuska ;D ;D ;D A po potrebi otkacis lanac i koristis ga umesto copave ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HA HA!!! A di mu je zadnja viljuška? stelt? jao Dextere, pa ovo se od tebe nisam nadao.......pa to je BMW zaboga .... ....pa izmislili nov lanac koji ujedno i sluzi kao viljuska ;D ;D ;D A po potrebi otkacis lanac i koristis ga umesto copave ;D ;D mislim da bike sam prepozna kad treba da koristi lanac kao copavu a kad kao viljusku ;D ;D nego da se vratim temi...hmmmm interesantno deluje mada..... djasvi mi se nevidjeno f800GS ali bi na tome za moj ukus trebalo da se ostane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bolje K1200GS ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan nego da se vratim temi...hmmmm interesantno deluje mada..... djasvi mi se nevidjeno f800GS ali bi na tome za moj ukus trebalo da se ostane.... Ako uzme ono najbolje od oba postojeca modela kao sto izgleda na ovoj fotomontazi, sta ti se nesvidja leba ti? Bas me interesuje. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nego da se vratim temi...hmmmm interesantno deluje mada..... djasvi mi se nevidjeno f800GS ali bi na tome za moj ukus trebalo da se ostane.... Ako uzme ono najbolje od oba postojeca modela kao sto izgleda na ovoj fotomontazi, sta ti se nesvidja leba ti? Bas me interesuje. Pozdrav. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D pa to je bar lako odgovoriti ;D ;D ;D ;D ;D NEMA BOXER ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...