RS 132 Napisano Septembar 4, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, pitanje za Beograd Ima li neko grupno putovanje u Rumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, pitanje za Beograd Ima li neko grupno putovanje u Rumu? Ja sam razmenio brojeve sa Hornetom.. da se dogovorimo da idemo zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja da je to blizu i nije problem da dodjem sam al i zence se tu malo pita Da, da... Budi dobar da te ne izudara po guzici malo... :D ;D ;D ;) :P Verovatno se vidimo na jezeru. Isli smo u Borkovac na kupanje pa bi bilo fino i da vas posetimo i na zurci. PozZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 4, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, pitanje za Beograd Ima li neko grupno putovanje u Rumu? Ja sam razmenio brojeve sa Hornetom.. da se dogovorimo da idemo zajedno... Moze, super, on bi trebao da radi do 13h, a posle toga mozemo krenuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan JA idem sigurno ,pa se vidimo tamo pozzzzzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle Grom 0 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: STARA PAZOVA Prijavi odgovor kao problematičan krecemo danas oko 18h, ko je za neka se prikljuci kod kafe E, st.pazova ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mesto iygleda izvanredno! Pa ovde bi bike skup trebalo da traje 15 dana bar...uf trenutno nemam sator i vrecu. Dosao bih sutra - u petak i ostao do ponedeljka. aaaaaaaaaa Spel je namirisao jagnjetinu , nije njemu do mesta aaaa ;D ;D ;D ;D nee biti problem ni sator ni vreca ;D (sala mala) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Eh, neki poslovi - neplanirano. Mozda i ne dodjem uopste. Jagnjetina dobro zvuci a dobro sam i mislio: ovih par narednih dana ce biti izuzetno toplo, a od utorka krece zahladjenje (citaj, zbogom leto), nije uopste bila losa ideja da se dodje na jezero na kampovanje do ponedeljka. Dakle, odusevljen sam kako jezero dobro izgleda. U avgustu sam bio na Pavlovackom jezeru i tamo je wow... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija izgleda extra, ako uspem da se izborim sa obavezama vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da potvrdim dolazak!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 5, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Onda znaci iz BGD-a krecemo Dajver, hornet i ja. Kako cu da puknem motor na pravcu, ima da idem i do 60km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako vozite,trebate nam čitavi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim definitivno!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 6, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo u 14.30 ispred Arene. Ako neko hoce neka se javi i prikljuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan sapcani krecu u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 6, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Hornet, Dajver, Dusan Kacarevic i ja smo otisli bili u Rumi. Voznja da tamo i nazad... Vrh. Poljana je velika pa nije bilo guzve, nismo bili jedno drugom na glavi kao na Avali. Mnogo ljudi bez kacige. Propustili smo defile, krenuli smo za kolonom 15 min kasnije. Hornet ima slike. Mislim da trke i ostale atrakcije mora neko da ozbiljnije shvati. Jednostavno su se ljudi setali po ulici koja je odredjena za "paljenje guma" i sl stvari. Na kraju je decko pao sa R-a dok je propinjao motor, ja sam to gledao, strasno je izgledalo. Iskreno se nadam da je decko dobro. Ali bez opreme raditi tako nesto... To ne razumem, ili je previse straha u meni. Skup kao skup.... Ne znam, nije bilo lose. Meni je drusto bas prijalo. Sa Hornetom se znam bas, bas, Dajvera sam upoznao na skupu kod Arene, a Dusana sam upoznao danas. Momci svaka cast. Pravo ste drustvo za voznju i druzenje. Kada god idete, gde god idete racunajte na Safety Car. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hornet, Dajver, Dusan Kacarevic i ja smo otisli bili u Rumi. Voznja da tamo i nazad... Vrh. Poljana je velika pa nije bilo guzve, nismo bili jedno drugom na glavi kao na Avali. Mnogo ljudi bez kacige. Propustili smo defile, krenuli smo za kolonom 15 min kasnije. Hornet ima slike. Mislim da trke i ostale atrakcije mora neko da ozbiljnije shvati. Jednostavno su se ljudi setali po ulici koja je odredjena za "paljenje guma" i sl stvari. Na kraju je decko pao sa R-a dok je propinjao motor, ja sam to gledao, strasno je izgledalo. Iskreno se nadam da je decko dobro. Ali bez opreme raditi tako nesto... To ne razumem, ili je previse straha u meni. Skup kao skup.... Ne znam, nije bilo lose. Meni je drusto bas prijalo. Sa Hornetom se znam bas, bas, Dajvera sam upoznao na skupu kod Arene, a Dusana sam upoznao danas. Momci svaka cast. Pravo ste drustvo za voznju i druzenje. Kada god idete, gde god idete racunajte na Safety Car. E, ja takodje imam samo reci hvale za ekipu s kojom sam bio danas.. Skup kao skup... ali je drustvo bilo extra.. sjajno sam se proveo... S' vama bilo gde.. bilo kad.. Pa i na musaku kod bliznakinja... Hvala vam..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan sa ovoga je covek pao,dobro je prosao sva sreca samo je ruku povredio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...