Cvijanović 1747 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Alesis Dm6 je ispravan kućno korišćen komplet bubnjeva ulaznog nivoa koji je najbolja opcija u toj klasi ili ti cenovnom rangu.Bila onda i još uvek jeste. Zato što ima bas papuču i bas pad s kojom daje osećaj sviranja,baš onaj.....pravi.Aluminijumska rampa,koja može da nosi 2 akustična prelaza i 2 činele(provereno).Padovi nisu mrežice već neka vrsta sunđer-gume i prilično su tihi,doboš ima 2 zone.Svi padovi imaju dinamiku,dok su činele sa 1zonom.Meni je koristio za vežbanje.Dvoumio sam se da kupim rampu(da kažemo pravu) i padove za vežbu,obrni-okreni odlučim se za ovu opciju.Da se ne lažemo,rampa je rampa,ali ovo nosi akustiku i to bez transformacija.Šta da kažem.....ima po internetu nekih tekstova i snimaka pa vi pogledajte.Uz bubnjeve ide sve ono što sam dobio prilikom kupovine:palice,ključ,uputsvo,ispravljač.......imam i kutiju.Veliku i sve one male gde se posebno pakuju komponente...Očuvan je.Sve radi i svaki udarac na svakoj komponenti reaguje,što je bitno za elektroniku jer ove stvari umeju da gutaju,baguju,laguju,kablovi da prekidaju....znači jedno veliko sranje od života mogu da naprave. Da ga ne hvalim više....Ukoliko imate neke nedoumice ili pitanje,budite slobdni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Hvališ se ili poklanjaš?Pošto ne vidim da je u pitanju robno-novčana razmena, tačnije ne vidim koliko se cene... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2573 Napisano Novembar 4, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada sam imao baš ovakav DM6, i u tom cenovnom rangu je veoma dobar bubanj, po meni najbolja kupovina za malo para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Novembar 4, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to malo para?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2573 Napisano Novembar 4, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo nek kolega napiše koliko ceni ove svoje, da ne bude da mu nipodištavam oglas, ukoliko sam ih prodao za manje novca nego što on ceni svoje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Novembar 4, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 250 e 0601423246 Apelujem na lično preuzimanje,a može i moj prevoz.....sve je stvar dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 739 Napisano Novembar 4, 2020 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Novi mislim da su negde oko 500 evra, tako da je ovo u pola cene. Rekao bih - sasvim korektno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2573 Napisano Novembar 4, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo je korektna cena. Ja sam moj prodao za 220, ali je jedna guma na padu malo napukla bila, tako da je ovo super cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I moj mali ima potpuno isti set, kupili po preporuci učitelja. Deluje sasvim ok i hvaljen je kao dobar za pocetak. Jedina razlika sto naš ima dodatnu pedalu za nešto ali nije priključena a malac otkacio interesovanje i sad skuplja prašinu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 5, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ja imam tri takva u stanu, u svakoj sobi po jedan..........takmicimo se ko ce da bude glasniji..........super bubanj, ekstra zabava kako za nas tako i za komsiluk........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom je stanju lako se dolazi do zaključka poređenjem činela sa Savinim kompletom.Intenzitet "izbeljenosti" pokazuje koliko su trpele udarce. Površinu po kojoj se svira ili ti padove moguće je transformisati u mash padove.Odvrne se obruč skine se originalna i postavi se mash.....onda se dobija vizuelni utisak mnooogo skupljeg instrumenta,do duše menja se osećaj i odziv palice.Međutim prava transformacija je povezivanje preko usb-a sa tel. tabletom,računarom uz neki od programa npr.ez drumer,onda kreću igre bez granica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Novembar 6, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kutiija je u podrumu,stvarno nemam snage da tumbam dole i izvlačim je.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...