Milos03 2 Napisano Octobar 22, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bogu iza tregera Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Miloš, imam 17 godina (uskoro 18) i javljam se iz Titela. Nov sam u svetu dvotočkaša, imam 0 iskustva sa motorima ali se u meni u zadnje vreme probudila ogromna zelja da postanem clan ekipe . Posto se blizim 18. godini odlučio sam da polazem A2 kategoriju. Zadnjih nedelju dana sam pregledao brdo videa, recenzija i procitao mnogo foruma i jednistavno se zaljubio. Temu o prvom motoru pokrenucu gde je namenjena. To je to od mene, pozdrav svima jos jednom i cenicu svaku sugestiju/kritiku/predlog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Octobar 22, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Octobar 22, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio, srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MirjanOil 37 Napisano Octobar 23, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Intruder C1800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, komšija. Pozdrav iz Melenaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos03 2 Napisano Octobar 23, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bogu iza tregera Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Blueser je napisao: Dobrodošao. Pozdrav. Pre 11 sati, feelgod je napisao: Ziv bio, srecno. pre 15 minuta, MirjanOil je napisao: Dobro došao, komšija. Pozdrav iz Melenaca... Hvala svima i bolje Vas našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1784 Napisano Octobar 24, 2020 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...