milan_tzr 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ne trosi puno moja trosi 14l na 200km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se razumes malo i oko srafovanja,jel ce ti trebati ;)Ipak zwaja je to.Ali sto se preformansi tice-Bolji motor u ovoj klasi neces naci,to je sigurno! I naravo sto su kolege forumasi rekli:TROSI! Al kome se ne svidja,moze odma jednu cbr-ku125 da kupi..Pa da se vuce dalekoooo iza Cagive A sto se Dukati izgleda tice,pa Cagiva je jedno vreme i bila u vlasnistu vec navedenog proizvodjaca,a trenutno mislim da je u vlasnistvu MV Agusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan fen za kosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan fen za kosu hehe fen :) cagiva kida pola motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Imao moj drug mito 93 god...Dosta sam ga i ja vozio...Sad vozi RS-a 2001 god i mogu da vam kazem da cagiva ide bolje i bolje drzi put a rs bolje koci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan od 5-7 litara, zavisi od nacina voznje. Boze ja ovo tek sada vidim. :o Mnogo?!? Pa sta ja da kazem kad moj skuter cvaja trosi 8L ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan od 5-7 litara, zavisi od nacina voznje. Boze ja ovo tek sada vidim. :o Mnogo?!? Pa sta ja da kazem kad moj skuter cvaja trosi 8L ? E i ti ga sad da izvines... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Mito razbija... moj ima polini kit 165ccm u letiiiiii.... imao sam i RS '02 god i extra je bio ali mito je mnogo bolji sto se tice voznje. Na nekim RS-ovima(99-04 god.) je veliki problem sic za suvozaca jer kad ga puknes po gasu moze lako da spadne suvozac/ica... Mito je brzi, tezi, ima onaj stabilizator za volan sto ga nema rs i jedino sto me nervira kod mita je sto ima tvrd mjenjac i kvacilo a i kocnice mu nisu nista posebno.. dok su kod RS-a vrhunske! Evo slikica mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...