Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 26, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za OFF . . . malo sam se zaneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma opusteno,pusti ti Doktora,on bi sve po PS-u ( pojasnjenje za mladje,PS - pravilo sluzbe,sveto pismo u vojsci,i policiji) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan brzo ti nama ozdravi pa ako treba pomoc oko sklapanja i popravke racunaj na mene!!!064 4 430 430 bane!!!a stoku koja ti ovo napravi .....NA VESALA JAVNO NA TERAZIJE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan E bas sam se smorio kad' sam procitao sta se desilo Malom Motordziji!!! :-\ Dobro je da se nije gore zavrsilo po tebe, mada i do guljenje ruku i nogu je smor potpuni. Zavrsavaj krosericu, ipak je to drugacija masina, veci tockovi... !!! Ajde odmaraj i oporavljaj se, sto pre!!! p.s. Daj Boze da vise ne dodjes u situaciju da testiras opremu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 27, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok drugari... Daklje nedelja 17h. Par nas ce se voziti pre toga pa cemo doci u to vreme. Pozdrav!!! Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 27, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci pravo u A' Bre oko 18 i 30. Nadam se da ce te se do tada pokupiti tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozzda i ja dodjem do Arene kolima, crna opel corsa, kv tablice. sutra oko 17h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 29, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ja dosao juce pravo s puta do Arene oko 19 kad ono... zive duse nema. Tek sad sam video temu i koliko se postova nakupilo auuu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si Abdulah, sinoć smo te malo otrcavali u kafiću "A bre" ;D Bila je ekipa negde od 17h pa do upola 19h, posle neki otišli da se vozikaju (ala tutnje auspusi kod banetove mašine...) a Forrest i ja u kafić...dođe posle sila ljudi, ostali do iza 22h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 29, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, juce sam se vratio sa odmora, nisam palio net, nisam citao novine, gledao Tv, nista, samo makina, drustvo i vrtlog... Ono sto bi rekli "sex, droga, i R n R" al' nije R n R nego HARDCORE... do 3OPE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 29, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, juce sam se vratio sa odmora, nisam palio net, nisam citao novine, gledao Tv, nista, samo makina, drustvo i vrtlog... Ono sto bi rekli "s*x, droga, i R n R" al' nije R n R nego HARDCORE... do 3OPE Pa de si onda u subotu u Žici na "Motorami". 2 cice talijanke, džitra i bubanj...i sat vremena garaže i punka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne opušteno, pišu se ukori :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 30, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da niko nije komentarisao izlazak . . . ...kao i svaki put bilo dobro druzenje iako sam ja morao da idem gajbi ranije....ali ljudi...DODJITE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 30, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, juce sam se vratio sa odmora, nisam palio net, nisam citao novine, gledao Tv, nista, samo makina, drustvo i vrtlog... Ono sto bi rekli "s*x, droga, i R n R" al' nije R n R nego HARDCORE... do 3OPE Nego ne biH bilo lošO da napišeš svoje utiske o Africi, pošto verujem da se poslednjih mesec dana nisi skidao "sa iste" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 30, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, juce sam se vratio sa odmora, nisam palio net, nisam citao novine, gledao Tv, nista, samo makina, drustvo i vrtlog... Ono sto bi rekli "s*x, droga, i R n R" al' nije R n R nego HARDCORE... do 3OPE Nego ne biH bilo lošO da napišeš svoje utiske o Africi, pošto verujem da se poslednjih mesec dana nisi skidao "sa iste" ;D Pa i meni je to palo napamet ali... frka mi je da ne pocnem da hvalim svoga konja k'o pravi cigan i onda da se svi posvadjaju da li je bolje ovo ili ono... Ispricacu kad se budemo nasli na okupljnju, pa ako se posvadimo... vatru cemo gasiti pivom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 30, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan dolazim i jaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ....'bem ti sinuse!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan dolazim i jaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ....'bem ti sinuse!!!! Cas reuma cas sinusi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan a neee reumu sam pominjao zbog ovih starijih, ja samo tako izgledam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 5, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima okupljanja danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 5, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je skuter kod majstora... tako da cu preskociti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...sve provirujem kroz terasu kakvo je vreme, da se baš previše ne smrznem na onom mom sokoćalu...ako ne, ondaK kolima, šta ću? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan u 17:00 sam kod Arene... vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu danas hladno I vetrovito.Pre podne oblacno sa slabom kisom uz umeren severozapadni vetar.Posle podne razvedravanje.Temperatura od 8 do 13 C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...