AArnold 84 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sta vi mislite o ovoj kacigi znaci kaciga je Amerčkog proizvođača KBC sta mislite dali vredi uzeti nesto ovakvu robu pa sad cene su od 7000din pa preko 21000. Interesuje me da li neko ima ovakvu kacigu sa foruma i kako je zadovoljan udobnost pri vecim brzinama sum itd . Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je video kod onih slepaca u KDM-u na NBG-u, lepo oslikano izgledaju al ih nisam uzimao u ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam danas prilike da probam i izgledaju mi skroz ok po meni nije los kvalitet na izgled . A i lepe su dekoracije jako .Pise Made in USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 26, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan meni je poslata iz usa i stize najverovatnije ove nedelje pacemo znati za kvalitet,usput kaciga je kbc vr-1x zna li neko njenu cenu kod nas. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja cena je oko 11300din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja cena je oko 11300din! ispade da je cena ista kao kod nas cak mozda malo i jeftinija ,ali poklonu se u zube negleda hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan kacige stigle ja zadovoljan,kacige su mat ,vadi se unutrasnjost, imaju sve sto je potrebno jedino me nervira kopcanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 1, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan kopcanju nista ne fali kaciga lepo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki_TS 1 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan kaciga nije losa, jedino sto je dosta bucna i unutrasnjost posle malog vremena popusti dosta, sve u svemu dosta dobra kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da kupim 1 da imam za tole dane ali izgleda da ipak ja ostajem pored Shuberta S1!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Matora tema, ali .. Jel zna neko ko drzi KBC kacige kod nas? Da li uopste iko ima ove kacige u prodaji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali mislim da je bio neko na oglasima iz Vrbasa sa KBC kacigama, da li ih jos ima u ponudi ne znam. A sto se tice KBC kaciga - ja imam VR2 Dragon, kupio sam je u Nemackoj, boja gun metal, super izgleda i jako je udobna, dobra zastita od vetra, D-ring kopcanje, mala zamerka na zavrsnu obradu, ali sve u svemu - skroz ok kaciga po meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...