Dusan 1 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Videh kacigu pa sam mislio da je kupim jer mi se bas svidja, ne verujem da je bas neka do ja.. za 150e, ali bi voleo da cujem ko sta zna o ovaj kacigi, misljenja i iskustva evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videh kacigu pa sam mislio da je kupim jer mi se bas svidja, ne verujem da je bas neka do ja.. za 150e, ali bi voleo da cujem ko sta zna o ovaj kacigi, misljenja i iskustva evo i slike video ja i probao stvarno slabo ventilira, bučna je i nekako meni deluje nejako, kao da je dvokompozitna ... bolje pogledaj caberg v2R za njansu je kvalitetnija, ventilira drastično bolje ... mislim da je oko 30 - 50 € skuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam CABERG V2R ,kaciga sasvim solidna.placena 195e.malo bucna preko 150km/h.unutrasnji vizir je jako praktican i prosto nezamenljiv po suncanom vremenu!kad padne noc,samo dignem crni vizir i kaciga je spremna za svoj posao!na skali od 1 do 10,po mom misljenju jaka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja razmisljam o Cabergu bas zbog ovog tamnog vizira za sunce. Dosadilo mi vise da stavljam-skidam naocare a cesto ih i zaboravim. Da cujemo druge komentare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je odustao od kupovine V2 407, tako da stoji kod mene. Danas sam je probao na Kawi. Malo je glasnija ali naocare za sunce i dizajn su do 00. A jos mat crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je odustao od kupovine V2 407, tako da stoji kod mene. Danas sam je probao na Kawi. Malo je glasnija ali naocare za sunce i dizajn su do 00. A jos mat crna. Ok to da je bucna, a da li duva za vrat i da li ulazi promaja u kacigu, da li bije na lice i oci?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je gledao, dizajn je vrh i tamni vizir ali je sva nekako krhka i sva se mrda (plastika sve pucketa kad je drzis). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je odustao od kupovine V2 407, tako da stoji kod mene. Danas sam je probao na Kawi. Malo je glasnija ali naocare za sunce i dizajn su do 00. A jos mat crna. Ok to da je bucna, a da li duva za vrat i da li ulazi promaja u kacigu, da li bije na lice i oci?? Posle ovog posta sam pri istoj brzini (do 170) probao 5 razlicitih modela i sve prave neki šum,a neke promaju. 407 je ispal od tiših. Ne bije po očima,na R-u ne duva po vratu - ipak je malo dublja napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam i skoro da sam zadovoljan sa njom malo je teza 1450 gr. cimimi se da je i teza od toga preko 160 km/h je dosta bucna ventilacija na temenu je neupotrebljiva jer kada se otvori u glavi je ludilo od buke jedino izgled i naocare je vade za te pare ,moja je crveno crna sa djavolcicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...