Markone88 4830 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh nove u Lidl-u, pa bih ove ustupio na poklon. Bile u Ford Fiesti. Lično preuzimanje u BG. Ko se prvi javi u temi 20201016-183055 IBB.CO Image 20201016-183055 in Markone88's images album 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1757 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su te iz linde? Je l ne smrde puno? Moram da pazarim jedne, ustvari trebao sam odavno, al kad god pogledam neke u tim megamarketima ispadne da smrde jezivo, pa na kraju odustanem... Izvinjavam se što spamujem oglas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Octobar 16, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da pohvalim ne trebaju mi i da pitam za cenu tih u lidlu gumene ravne ili kadice pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, RaS said: Kakve su te iz linde? Je l ne smrde puno? Moram da pazarim jedne, ustvari trebao sam odavno, al kad god pogledam neke u tim megamarketima ispadne da smrde jezivo, pa na kraju odustanem... Izvinjavam se što spamujem oglas Ove iz lidla se vrlo malo osećaju na gumu ali izvetriće se valjda. Stavio sam ih jer mogu da se ukroje od ivice do ivice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Ja bih se javio, ako može... Burazer mi je u BG-u pa bi ih on preuzeo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, floyd032 said: samo da pohvalim ne trebaju mi i da pitam za cenu tih u lidlu gumene ravne ili kadice pozz Hvala! gumene ravne, 1000 din. U bg se sve razgrabilo u ponedeljak ujutru. Ja sam imao pomoć prijatelja u drugom gradu da uzmem patpsnice, sijalice, kompresor i usb punjač za mob Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, ThePainkiller said: @Markone88 Ja bih se javio, ako može... Burazer mi je u BG-u pa bi ih on preuzeo... Naravno ja sam na relaciji karaburma -banovo brdo. Saljem broj u pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...