DeusExMachina 243 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Motor mi je propisno pokisao pre neki dan i od tada mi ne radi prednje svetlo. Pozicija radi ali dugo i kratko ne. Na blinkeru radi dugo ali na regularnom prekidacu ne. Ne pali se cak ni na komandoj lampica za dugo svetlo kad je prekidac na dugom. Na blinkeru pali i dugo svetlo i lampicu na komandoj. Zamenio sam sijalicu i proverio osigurace. Ima li neko ideju sta bi mogao da proverim ili moram kod elektricara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17527 Napisano Octobar 12, 2020 Integrisan, 5162 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Proverio prekidac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesam. Rastavio sam ga i isproveravao i sve je ok. Sve sam zivo proverio sem jedne stvari. Prokleti starter prekidac Nije mi padalo na pamet da to proveravam ali naleteh na nekom forumu da i to moze da bude uzrok. Proverih malo pre i to je to. Starter prekidac se ne vraca do kraja. Vratim ga manuelno i svetla prorade Izvinjavam se na spamu Nadam se da ce nekome koristiti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoHonda 10 Napisano Novembar 30, 2020 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od jake struje koja tece kroz upaljenu sijalicu istopi se kontakt kod tastera za palenje pa izgubis svetla. Probaj da ocistis i iskrivis kontakte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3971 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 1013 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 10. 2020. at 12:00, DeusExMachina je napisao: Ma jesam. Rastavio sam ga i isproveravao i sve je ok. Sve sam zivo proverio sem jedne stvari. Prokleti starter prekidac Nije mi padalo na pamet da to proveravam ali naleteh na nekom forumu da i to moze da bude uzrok. Proverih malo pre i to je to. Starter prekidac se ne vraca do kraja. Vratim ga manuelno i svetla prorade Izvinjavam se na spamu Nadam se da ce nekome koristiti Izvini, na koji starter prekudač si mislio? Dešava mi se isto sa kratkim svetlom kao i tebi ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...