Cone12345 21 Napisano Octobar 10, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, ne mogu navi ni jednu temu ovog tipa, a mozda je ima mozda nema.. Naime imam piaggio beverly 250ie, e sad imam neke kombinacije za menjaje kaisa, varijatora, opruge, rolnica da bih dobio jos malo snage, eee sad me zanimaju vasa misljenja, kolkko snage ce se dobiti, koliko ce to uticati na agregat, koliko ce mu smanjiti radni vek? Hvalaa iii da, ne zanimaju me one price prodaj kupi nesyo jace i to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4806 Napisano Octobar 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E blago tebi, skoro 3 godine si na Forumu a ne mozes da nadjes odgovarajucu temu za Beverly Imas ceo podforum Maxi Scooter pa u njemu podforum Maxi tehnicki kutak pa u njemu temu o Beverly 250ie Takodje imas temu o prenosima za maxiskutere: Takodje, tu ima forumasa koji ti mogu dati validne informacije vezane za tvoje dileme. Aj' srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...