DENIS 2 Napisano Avgust 23, 2008 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan E ovako dakle prica pocinje od prosle godine u januaru mesecu kada mi se javlja momak koi je kupio Vrod harleja novog i zeli da na istom uradi airbrusch, momak dolazi kod mene na zakazan termin padaju dogovori oko motiva detalja i neposredno posle toga krece i oslikavanje njegovog novog ljubimca,svako vece posle rada u studiju ja odlazim u radionicu gde oslikavam tog lepotana,momak svako vece dolazi sa nekim picem sedimo druzimo se i ja napredujem, i tako noc za noc nas dvoica se i sprijateljimo,ista interesovanje uglavnom motori su tema ,postajemo dbri drugari,motor se i dalje radi mi se sve vise druzimom dakle posle mesec dana mog svakonocnog rada i njegovog sedenja i pracenje svakog koraka radjenog na njegovom ljubimcu motor je zavrsen. presrecni smo oboica motor je savrsen jos samo da ga sklopimo i napravimo pocasni krug jer motor je nov iz radnje . dosao je i taj trenutak,rezervar,krila,blatobrani,deklovi,sediste koje sam ja nosio u beograd kod nikole arhangela da specijalno presvuse i uradi motive na njemu po moim skicama i napokon motor je sklopljen, treba ga provozati ,kasno je bolje da otspavamo i sutra to uradimo. ujutru mi zvoni telefon zove me prijatelj sav u soku sa vescu da je motor nestao iz garaze..... zamislite to ukradena mu je sreca i nasa veza za to dobro prijateljstvo,nestao moj trud. prica nebi bila toliko strasna da motor nisu ukrali nasi momci koi sede sa nama i tipuju ko sta ima,bruka i sramota . motor je nadjen uz pomoc moih prijatelja iz beograda ,motor se vozi po beogradu vec godinu dana bez tablice bez stida i srama. nemam nista protiv momaka te struke ali zasto kradete nasim ljudima ,zar nema drugih motora????j. moj prijatelj nece motor nazad iako je u velikom gubitku,jer osiguranje mu nije isplatilo celu cifru vec 6.000 manje,covek je porodican i nece da se petlja i razumem ga , da se meni to desi nekome bi glava letela jer motor su mi pluca bez koih nemogu da disem . evo pogledajte i slike motora u beogradu ja sam ga licno slikao. evo vam i slike sa moje stranice pa uporedite http://www.denistattoo-glibari.ch/ausgabeairbrush.aspx?id=2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan au.....pa jel neko uzeo motor nazad...... a to sto se krade....pa u celom svetu se krade,a to sto ga je neki prijatelj tipovo....ubio bi ga................ treba im odseci i ruke i noge....pa nek kradu posle..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan uuu lave, ruzno skroz.. Bas je bedak kroz sta ste obojica prosli, a o lopovu sta reci.. Isto neka mu se vrati, sa kamatom.. Ima li neki sajt gde se mogu videti kradeni motori iz Evrope tipa WONTED! ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan p.s. nadam se da ce oduzeti motor u beogradu kome god da ga je kupio... > > > > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Avgust 23, 2008 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan niti smo prijavili polici u beogradu niti nas vise interesuje taj motor, jer to je sve ista bagra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je milicija spora i neefikasna i ko zna kako i kada bi se zavrsilo nekakvo prijavljivanje kradje, jedna kantica od 5 litara benzina i Zippo - pa kad ga je maznuo neka se ni on ne vozi. Sve gotovo za 5 minuta. > > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan niti smo prijavili polici u beogradu niti nas vise interesuje taj motor, jer to je sve ista bagra. ja bih ipak prijavio...za svaki slucaj,uzece ga interpol itd,a samim tim ce se otkriti i neki krug ili ti grupa kradljivaca motora...... sto ce pomoci sutra dan da ne nestane neki drugi motor,razmisli o tome.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nightrider 0 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan odeš do motora ak znaš gdi je- zovneš policiju da si locirao ukradenu svojinu-oni dodju a ti sa prometnom i brojem šasije-staviš motor na kombi i voziš doma- ne vidi u čem je problem ak znate gdi je motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan nemam nista protiv momaka te struke ali zasto kradete nasim ljudima ,zar nema drugih motora???? Pa zato sto su "momci te struke" protiv kojih inace nemas nista ?!? pravi profesionalci, nisu oni tu da se bave patriotizmom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 24, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne mogu da verujem... Bez reci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek to se i dalje vozi u Beogradu bez tabice?! Ne mogu da verujem da si slikao motor i da ces pustis takve ljude da se izvuku iako tvog prijatelja motor vise ne zanima... Mislim ok je sto ne zeli da se petlja sa njima ali to je ipak jedan poziv policiji i kraj?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 24, 2008 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, ne treba šljam pustiti da prođe nekažnjeno, a vama nije neko cimanje da prijavite. Inače viđao sam ovaj motor u gradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 24, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan uuu lave, ruzno skroz.. Bas je bedak kroz sta ste obojica prosli, a o lopovu sta reci.. Isto neka mu se vrati, sa kamatom.. Ima li neki sajt gde se mogu videti kradeni motori iz Evrope tipa WONTED! ?? Za Italiju: http://coordinamento.mininterno.it/servpub/ver2/SCAR/cerca_targhe_ing.htm (blo u nekoj skorasnjoj temi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 24, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Brate prijavi ih...steta da tako lep motor vuce necije lopovsko dupe i da mu se svi dive... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa ostalima..ne treba smradove pustiti da to rade... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bi im prste slomio kada bi ukrali mog kineskog sokocala a za ovu masinu bi i ruke stradale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Al' pazi sto je lopov stavio disc-lock??? Kakva parodija... Verovatno ga je mucenik debelo platio, ne verujem da lopov vozi svojih ruku delo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan mozda nebih bilo lose da bombardujemo nadlezne,tj mup,carinu...mejlovima i slikama :ocisto da se prica pokrene...pa mozda se nekim cudom nesto i desi..? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 24, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepo ga zapalis pa nek onda oni zovu muriju! Magarci! > > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan mozda nebih bilo lose da bombardujemo nadlezne,tj mup,carinu...mejlovima i slikama :ocisto da se prica pokrene...pa mozda se nekim cudom nesto i desi..? ??? Bilo biH lose zato sto ima ko da prijavi, ali ne zeli. Covek ima svoju racunicu zasto nece da se petlja, a sad treba neko da mu "pomaze" protiv njegove volje, ne vidim poentu... Nezgodno je sto ce mozda to neko da kupi ne znajuci da je kradena roba, pa ce da ostane bez para i motora.... zbog toga, ako nista drugo, bi vlasnik trebalo da prijavi kradju, ali ako ima ovakav rezon, parafraziram "sto bas moj motor, mogli ste da maznete neki tudji....", ne treba nista ocekivati, nego otvoriti cetvore oci i obavestiti ljude koje znas da se ne zalete slucajno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma za motor nije strašno, nego kreten bi trebao da najebe za customizaciju. Motor plaća osiguranje ali tvoj trud i njegovu sreću treba neko drugi da plati. Trebalo bi odštampati flajere i polepiti po BGDu, ovaj motor je ukraden a vozi ga idiot. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krle 0 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd -Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Najgore od svega sto svako od nas moze da kupi ukraden motor iz uvoza a da nema pojma da je divljak,meni kod kupovine mog motora (uvoz i Austrije) nije palo na pamet da proverim da li je kraden i ne znam ni gde to moze da se proveri,tako da je vrlo moguce da taj sto ga vozi nema pojma da je ukraden. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosle nedelje 2x video lika kako se vozika na ovom motoru... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosle nedelje 2x video lika kako se vozika na ovom motoru... :-\ I sta kaze, kako ga sluzi...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Avgust 25, 2008 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto su to seme sa policijom,oni ga legalizuju tu lako, i kada osiguranje odavde potegne da se motor vrati policija iz srbije stoji na strani lopova i ond cekaju dve godine odugovlace i onda traze nenormalnu sumu novca za lezarinu motora,recimo za 2 godine traze 5.000 evra i osiguranju se to neisplati vec digne ruke a policija napravi aukcionu prodaju gde ga prodaju opet istom liku samo sto taj motor bude skroz legalizovan,znaci nevredi nista . jedini nacin je da se motor ukrade i vrati ovamo . i kada me pandur u srbiji zaustavi bez razloga sprovodeci neki zakon ja ga pljunem i odem jer to je bezakonje sve i jebem im mater svima . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...