nafetS 3818 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da nađem temu prigodnu, a za "sve i svašta" nemam dovoljno postova. Elem, ideja gde bih mogao da nađem kanapče koje se montira u kofer i drži ga (kao graničnik) pri otvaranju? Ili da uzmem blago istegljiv gumirani kanap pa da napravim omče? Mislio sam ako je to neka bagatela da se ne zezam sa time, malo je kulturnije.Ovde se vidi na šta mislim, slika. Hvala, ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 8, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja u mom koferu ( nije neka zvučna marka ) imam fabrički jenu malu sajlu. Izmeri kolika ti dužina treba, pa idi u radnju za ribolovce i potraži sajlice za varalice. Ima ih u raznim dužinama i mislim da nisu skupe. Imaju omče da oba kraja i samo ih prišrafiš sa šrafčetom u plastiku . 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pecaroš i tako nešto mi nikad ne bi palo na pamet. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan imam neki iz ostecenog kineskog kofera. Dobijes ga na poklon, samo da vidimo kako da ti ga dostavim iz BGD-a. duzina izmedju rupa oko 152-153 mm, ukupna duzina 165 mm Nazovi me 12-21h 061 255 655 0 Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 26, 2020 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala LuckyVladano! Situacija se od postavljanja teme promenila, pošto nije mogao da legne taj kofer (tj nosač), kupio sam nov, ovaj će u nekom trenutku obradovati drugog forumaša, pa ćemo se čuti, malko da ga kompletiramo, ako ti je ovo baš viška. Nadam se da ti ne pravi "gužvu" da stoji još neko vreme kod tebe? Svakako, lep gest sa tvoje strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde cu da smestim toliki predmet, ali snaci cu se valjda nekako Salu na stranu, tu je najveci problem da postoji sansa da zaturim vezicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...