Andric_Ivo 9 Napisano Octobar 5, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, imam pitanje vezano za ovu stazu. Otvorila se opcija da odemo porodicno na letovanje (tri bajkera u porodici) pa smo razmisljali da li da vucemo motore sa sobom i iskoristimo blizinu staze za neki track day. Zanima me da li je neko isao na sazu i da li moze da podeli sa nama neku korisnu informaciju? Ono sto sam mogao preko interneta da vidim je da se daleko vise koristi za auto i formule. Mada se GP vozio od 2005-2007, i kako kazu prekinut je zbog love a ne zbog staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 5, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad odgledah neki snimak na youtubetu da vidim na sta lici. Staza izgleda super, kao i instalacije. Sto im ne sibnes direkt mejl i pitas kako funkcionise track day za sledece leto? Da li oni organizuju ili nek te upute na organizatore koji to rade. Uvek ima neko ko govori/pise Engleski. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Octobar 6, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih, kazu da do sredine novembra nema track day-a zbog F1. Kasnije ce znati tacne datume. Inace sami sve organizuju i moze da se posalje mail sa zahtevom o detaljnijim informacijama. Svakako devojka je bila ljubazna i odlicno je pricala engleski tako da se moze saznati i preko telefona sve. Na leto da se skupimo i posetimo tu stazu sklopicu im neki mail samo da prodje F1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...