DJ_MY_SOUL 6 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Na slici vidim da izgleda opasno, odlicne viljuske, 300mm disk, 150 pozadi guma, kao da je 600ccm KTM a ne 125ccm. Zna li neko nesto o ovom Husqvarninom supermoto-u od 125ccm ? Zanimaju me sve tehnicke karakteristike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 24, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me sada da trazim podatke ali znaj da motor ima oko 15 Ks i da je 2T...Moj mladji burazer hoce da ga kupi...Xtra je stvarno.Vidjam jednog lika na skupovima sa njim. I pogledaj na youtube-u koliko dere apriliju rs125 na startu. Ima duplo bolje ubrzanje do neki 60-80 na sat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21954.0 u ovoj temi je jako lepo diskutovano o motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...