Jump to content

Moto Zajednica

Poklanjam mešanca dobermana i nemačkog ovčara

Recommended Posts

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Zaista teška srca i posle nekoliko meseci razmišljanja, odlučio sam da poklonim mešanca dobermana i nemačkog ovčara. To je prvo štene koje sam ja odgajio, nastalo iz ljubavi mog NO i moje dobermanke, izuzetno pametno, inteligentno, zna osnovne komande, po izgledu skoro 100% doberman (jedino mu nisam kupirao uši), takav mu je i karakter, izuzetno privržen, stalno raspoložen za igru. To je jedino štene u leglu, izuzetno napredno, staro nešto manje od 5 meseci, sve vakcine i revakcine primilo, očišćeno od parazita i izuzetan je čuvar. 

Na sve načine sam hteo da ga zadržim, ali s obzirom da proširujem i staru kuću, tri psa, na izuzetno malom slobodnom prostoru... jednostavno nemaju potrebne uslove. Mučenje je i za nas i za njih.

Ne pada mi na pamet da ga dam u azil, voleo bih da ga poklonim isključivo  kolegi koji ga neće držati na lancu, (ili samo u boksu), jer nikada nije bio vezan, a ni boks baš previše ne voli, ali trpi.

Ako nekome treba izuzetno privržen, pametan, razdragan i lep  pas, javite mi se na 069 2921432. 

IMG_20201002_115741.thumb.jpg.9932a5456db51917207bb8c338762d3e.jpg

Blejd je prvi sa leve strane fotografije.

• Sviđa mi se 13
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja