riderlady 2 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vladice,SAD I NIKAD VISE.Ovo mi je bio treci uzastupan skup u Sutomoru,i nikad gori nije bio gori.Verujem da se tamo skupovi vise nece ni odrzavati Ja sam 100% sigurna da im je ovo zadnji skup s'obzirom sta su crnogorski panduri radili ove godine. Nisu bre imali obzira prema bajkerima nego su jos upadali u kamp jer su se navodno turisti zalili na turiranje motora i glasnu muziku. A da ne pricam o driblanju zbog prekoracene brzine i ko zna cega jos. Uzas! Razocarana sam. A i skup kao skup nije onakav kakav sam ocekivala da ce biti. Bila videla i neka hvala ja vise tamo ne idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan koliko se secam prosle godine su ulaz placali samo posetioci bez motocikla?? Da 1 € za pesake,a ove svi po 5€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam usao motorom,platio 5 eu i posle 10 minuta izasao da odem na stan.Nisam vise ulazio bajkom tamo.Al' ajd' nije bitno 5 eu vec nije bilo nesto atrakcija i druzenja.Moglo je i nesto na raznju pa makar i placali opet.Onako je proslo,...sta znam.Nije lose ali moze mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan inace samo se u petaku uvece placao ulaz verovatno zbog atomaca.ulaz nisam ni platio jer nije bilo bog zna sta tako interesantn,a atomce sam slusao sto puta tako da su mi vec dosadili.bolje mi je bilo ispred ulaza gde smo sedeli na onim drvenim klupama gde smo se druzili i pricali a takodje i videli sta ulazi a sta izlazi iz kampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da bih mogao misljenje podjeliti sa velikim brojem onih koje susret nije bas odusevio, mada necu da kritikujem nikoga jer znam da je organizacija susreta ipak ozbiljan zadatak sa mnogo obaveza, a da bi bila uspjesna potrebni su i odredjeni preduslovi (prije svega podrska zajednice, sto je ovde izostavljeno itd.) Medjutim, meni je iznad svega voznja, i oni ugodni razgovori sa starim prijateljima kao i upoznavanje novih bajkera. Tako sad imam i odredjenu obavezu (moje obecanje) da cu naovom mjestu okaciti slike Bojana iz Brezica i njegove ljepse polovine, pa evo.[/img] I jos malo mojih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan slovenija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Bojan i malo mojih fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Na putu kroz kanjon tare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seki_CPI 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Montenegro -Bar Prijavi odgovor kao problematičan evo mozda kasno ali da ubacim slike koje ja imam.... ja sam iz bara. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...