Kiro 153 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam u Louis-u na rukavice, deluju mi odlično (možda se varam, al za 19,95 ni baba neće da mi isplete one vunene ;D ).E sad, u čemu je fora...Na popustu su jer je ostalo samo nekoliko veličina.Probao sam IXS i Suomy rukavice, odgovara mi broj XL.Od ovih je ostalo M ili XXL.Sudeći po njihovom sistemu (meri se obim šake) ja bih mogao da se uvučem u M ali nema logike da je tolika razlika izmedju Probiker i Suomy veličine.Sa druge strane, nešto se ne sećam da Suomy ima 9 različitih veličina u rasponu od XXXS do XXXL, pa kontam možda ovi imaju drugačiji sistem.Ako je neko kupovao rukavice iz Louisa, pomagajte.I da, stvar je prilično urgent, pošto sam ostatak opreme naručio pre 3 dana, a ne znam do kad je čovek u Nemačkoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Btw, u pitanju su ove rukavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam sebi narucivao, uzeo sam u obzir obim sake i prema njihovoj tabeli odabrao velicinu. I nisam pogresio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja iste takve rukavice. Kupio sam ih ponesen mislju da ni baba nece da mi ih isplete za 80 € koliko su kostale. Posle prvobitnog odusevljenja fensi komadom opreme, dosao sam do zakljucka da je bolje da mi je baba isplela jedne. Dobre su za kratke relacije, ali posle sat vremena voznje toliko zamore desnu saku da je to nepodnosljivo, lose im je resen deo za savijanje kod palca, tako da saka trpi stalno opterecenje. Licno mislim da je Suomi bolje resenje iako nisu tako fensi kao ove. Ako si ipak resen da ih kupis ( u krajnjoj liniji lako ces ih prodati ), slobodno uzmi vece bar ce ti manje zamarati ruku, pogotovo ako imas malo duze prste. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma odustao sam.Necu da se zezam kad mi nije nužda da ih kupim.Razlog više je što kažeš da nisu baš najbolje, ali da ima veličina koja mi odgovara uzeo bih zato što su baš jeftine.I da su najgore, i dalje stoji ono sa početka, za 20e neće ni baba da isplete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U nekoj od tema, ne mogu da se setim kojoj, Lalajko je postavio tabelu. Naj bolje bi bilo da njega kontaktiras da te uputi na adresu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...