Jump to content

Moto Zajednica

Velicina rukavica?Help!

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Naleteo sam u Louis-u na rukavice, deluju mi odlično (možda se varam, al za 19,95 ni baba neće da mi isplete one vunene  ;D ).E sad, u čemu je fora...Na popustu su jer je ostalo samo nekoliko veličina.Probao sam IXS i Suomy rukavice, odgovara mi broj XL.Od ovih je ostalo M ili XXL.Sudeći po njihovom sistemu (meri se obim šake) ja bih mogao da se uvučem u M ali nema logike da je tolika razlika izmedju Probiker i Suomy veličine.Sa druge strane, nešto se ne sećam da Suomy ima 9 različitih veličina u rasponu od XXXS do XXXL, pa kontam možda ovi imaju drugačiji sistem.Ako je neko kupovao rukavice iz Louisa, pomagajte.I da, stvar je prilično urgent, pošto sam ostatak opreme naručio pre 3 dana, a ne znam do kad je čovek u Nemačkoj.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 498 postova
  • Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T

Imam ja iste takve rukavice. Kupio sam ih ponesen mislju da ni baba nece da mi ih isplete za 80 € :) koliko su kostale. Posle prvobitnog odusevljenja fensi komadom opreme, dosao sam do zakljucka da je bolje da mi je baba isplela jedne. Dobre su za kratke relacije, ali posle sat vremena voznje toliko zamore desnu saku da je to nepodnosljivo, lose im je resen deo za savijanje kod palca, tako da saka trpi stalno opterecenje. Licno mislim da je Suomi bolje resenje iako nisu tako fensi kao ove.

Ako si ipak resen da ih kupis ( u krajnjoj liniji lako ces ih prodati ), slobodno uzmi vece bar ce ti manje zamarati ruku, pogotovo ako imas malo duze prste.

Pozdrav

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ma odustao sam.Necu da se zezam kad mi nije nužda da ih kupim.Razlog više je što kažeš da nisu baš najbolje, ali da ima veličina koja mi odgovara uzeo bih zato što su baš jeftine.I da su najgore, i dalje stoji ono sa početka, za 20e neće ni baba da isplete. ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja