DavyJones 15 Napisano Septembar 26, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Srebrno Jezero Motocikl: 2003 Honda CBR 954RR FireBlade Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Aleksandar (Sale, Saki, Sakile ili padobranac - kako god želite), stari član još od osnivanja BJB, 27 godina, posle mnooogo godina neaktivnosti rešio da se vratim jer mi je ljubav prema dvotočkašima veća nego ikad, plus želim da podelim svoja iskustva sa vama, a ujedno i da čujem iskustva drugih. Imao sam možda 12-13-14 godina kada sam se pridružio zajednici, pa, evo mene opet 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 26, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao nazad kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i dobro došao nazad. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 27, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...