baki_v 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan e napokon saxi druze i ja resio svoj problem posle skoro 2 godine,nije crko semering pumpe za ulje nije u stvari nista crklo!!samo sam otisao kod coveka koji je strucan u poslu kojim se bavi on lepo pogleda ceo motor i zateze 2 srafa na automackom sauhu malo mi podize ler gas i sad SLJAKA BOLJE NEGO NOV!!!da ne poverujes lepo ubrzava i kad smo dvoje na njemu,ne dimi(osim normalnog),ne gasi se kad je hladan ni u voznji sto je bio slucaj...ma nemam reci a sve me iskostalo 1.000 din.sad sam presrecan i ponosan vlasnik kymca grand dink 50 i uzivam u voznji i zujanju kroz grad ;D Pozdrav iz NIS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan e napokon saxi druze i ja resio svoj problem posle skoro 2 godine,nije crko semering pumpe za ulje nije u stvari nista crklo!!samo sam otisao kod coveka koji je strucan u poslu kojim se bavi on lepo pogleda ceo motor i zateze 2 srafa na automackom sauhu malo mi podize ler gas i sad SLJAKA BOLJE NEGO NOV!!!da ne poverujes lepo ubrzava i kad smo dvoje na njemu,ne dimi(osim normalnog),ne gasi se kad je hladan ni u voznji sto je bio slucaj...ma nemam reci a sve me iskostalo 1.000 din.sad sam presrecan i ponosan vlasnik kymca grand dink 50 i uzivam u voznji i zujanju kroz grad ;D Pozdrav iz NIS Drago mi je da je i tvoja prica posle mnogo cekanja i patnje okoncana happyend-om a na njih i njihovu strucnost i poslovnost ne bih trosio vise reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...