Arso 2443 Napisano Septembar 17, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Septembar 17, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Јел' се зна шта са ликом који га је мотором ударио ???Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 17, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zna se. Odslužio kaznu, mislim 18 meseci, kod kuće sa nanogicom i sad uživa u životu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 17, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Jebem te Srbijo kada za saob. nesrecu sa smrtnim ishodom dobijes 18 meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2020. at 13:19, Nele11 je napisao: Jebem te Srbijo kada za saob. nesrecu sa smrtnim ishodom dobijes 18 meseci ali kuci sa nanogicom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 20, 2020 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas baš prodjoh pored njegove žute kacige koja podseća na nemio dogadjaj.Tuga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da je zelene boje kaciga pored puta na mestu gde je Pera poginuo......... Ako grešim, izvinjavam se.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Zelena je kaciga na prvoj krivini, gde je Pero poginuo, na sledecoj krivini je stajala kaciga takodje, gde je poginuo decko iz Lucana pre 1 ili 2 god. Opomena svima na 2 tocka Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2020. at 13:19, Nele11 je napisao: Jebem te Srbijo kada za saob. nesrecu sa smrtnim ishodom dobijes 18 meseci Lik koji je 1973 udario u nas, majku mi ubio, i samim tim mi sjebao porodicu dobio 2 godine zatvora. Gledao sam sticajem okolnosti kako udara glavom iznad soferke i gine. Pretrgli se, isto kao da su ga odmah pustili. Na duploj krivini mu ostao zaglavljen brzinometar na 120... Promenio Februar 14, 2021 član LuckyVladano 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 14, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Tužno. Ne znam sta da ti kažem osim da je pravosuđe u kurcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Februar 14, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Stari narod je pricao..para vrti gde burgija nece.......Naj draze nama mile pokojne ne moze vratiti nista nikakva presuda ne ublazava bol i patnju a to korumpirana vlast dodatno pogorsava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 19, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan U ovakivim slučajevima, samo krvna osveta je opravdana kazna. Žao mi je što sam morao da prokomentarišem u ovoj temi i na ovaj nači, ali ova nepravda me ubija. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Februar 21, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Za sve slucajeve u saobracaju sa smrtnim ishodom, treba krivca teretiti za ubistvo sa predumisljajem ako je bio pod dejstvom bilo cega, ako je zaspao za volanom, ako nije postovao saobracajne propise, ako je brzinu prekoracio za 1Km/h. Ginemo svi (i auto i moto) kao zecevi zbog bezobrazluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...