Zlatni_papagaj 13 Napisano Avgust 19, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i naslov kaze kupujem rezervoar za hondu xl 600, 88god, tacnije trazim onaj veci rezervoar od klasicne verzije, dakar verziju ili kako se vec zove.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 19, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i naslov kaze kupujem rezervoar za hondu xl 600, 88god, tacnije trazim onaj veci rezervoar od klasicne verzije, dakar verziju ili kako se vec zove.. LM верзија има онај од 21 литар... Имао Окрад са форума па све продао, види можда постоје код њега подаци где је отишло даље... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i naslov kaze kupujem rezervoar za hondu xl 600, 88god, tacnije trazim onaj veci rezervoar od klasicne verzije, dakar verziju ili kako se vec zove.. LM верзија има онај од 21 литар... Имао Окрад са форума па све продао, види можда постоје код њега подаци где је отишло даље... Мала исправка. Резервоар од ЛМ верзије "завата" 28 литара! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam okrada, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Septembar 12, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Da budem jasniji, kontaktrao sam okrada al nisam nasao ono sto sam trazio.. Tacnije, trazim ovaj rezervoar kao na slici, boja mi nije bitna.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja imam takav blatobran kao na slici ako te zanima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan valja li od dominatora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Videcu, ako odgovara saljem ti pp.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel ti treba originalni blatobran od honde xl600r? dacu ga jeftino. ako ti treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Imam rezervoar od DR 750 , 29 litara , ako nesto mozes da nabudzis ili ako nekom drugom treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Nadjen rezervoar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...