Ivica Barisic 10 Napisano Septembar 15, 2020 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Ivica Barisic. Iz Novog Sada sam. Vozim trenutno Yamahu Dragstar 650 xvs 1997 godiste. Dragstar mi je ujedno i prvi motor a vozim ga nekih 4 godine. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Septembar 15, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao.Da znate odmah da to nisam ja,to je moj prijatelj sa FB sa istim imenom i prezimenom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 362 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, lepo motorce bogami 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 16, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lepo predstavljanje i jako lep bike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...