Atorn 3386 Napisano Jun 26 (promenjeno) Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sva tri moment ključa u jednom, Unior 5-110 Mislim na vijke i matice na motociklu koji će ti ikada amaterski zatrebati. Promenio Jun 26 član Atorn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Atorn said: Sva tri moment ključa u jednom, Unior 5-110 Neka, daleko mu lepa kuca... Vise mi se svidja ovako odvojeno i tako preporucujem... Wera od 20 do 100 Nm ako treba samo jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 268 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, cikamike said: Uh, ja sam ga 'zavaljao' odmah nakon ovog incidenta sa vijkom koji se istegao. Ne mogu da garntujem da je bilo do kljuca, vijka ili mog nestrucnog koriscenja, ali jednostavno morao je biti prodat ispod cene. Ono sto danas koristim je Wera i to u tri razlicite velicine: - A5 od 2,5 do 25 Nm 1/4 - B2 od 20 do 100 Nm 3/8 - C3 od 40 do 200 Nm 1/2 Sa ovim sam pokrio sve sto mi moze ikada zatrebati za amatersko cackanje oko motocikla. Model B2, opsegom pokriva dosta vezano za sile zatezanja na motociklu (a moze da uhvati i malo ispod i malo iznad opsega zbog konstrukcije mehanizma za podesavanje opruge). Mozda deliju malo skuplje, ali moze se nadje na KP ili u inostranstvu dosta povoljnije. Kvalitet i izrada, nebo i zemlja u odnosu na ovaj genericki Unior... Dobar! S vremena na vreme valja odraditi kalibraciju, vrlo je lako, ali znači pogotovo za neke manje šrafove koji vole da puknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1480 Napisano Jun 26 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam unior 2-40, radi posao. Istina ne koristim ga često(za servisiranje ronilačke opreme), ali drži kalibraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...