marko46vr 12 Napisano Septembar 14, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX R 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama! U toku je moja prva sezona na 2 tocka, a obzirom da uskoro dolazi hladnije vreme a samim tim i hladniji asfalt potrebna mi je pomoc, saveti, kao i iskustva starijih kolega pa sam odlucio da ovde potrazim pomoc. Generlno sva pitanja cu postaviti u odgovarajucim podgrupama za to, a za sad pre svega zelim da se predstavim. Zovem se Marko i zivim u Beogradu (27god.) i u februaru ove godine sam kupio prvi motor. Nasuprot svim savetima i losim primerima moj izbor je ipak bio Suziki gsx-r 600 k7 (jednostavno ne bih bio srecan ni sa jednim drugim i to je to, volim ga i zelim od detinjstva). Zelim odmah da kazem na prost nacin, vozim ga iz ljubavi prema motoru, ne zbog kurcenja, teranja u crveno niti bilo kakvog drugog kompleksa. (predhodno iskustvo su skuteri i po neki pozajmljeni krug motora do 600ccm. Za sada sam generalno prezadovoljan mada se moja lepsa polovina kao povremeni suvozac i ne slaze bas sa tim (jako nezgodan polozaj za suvozaca). Vozim ga svakodnevno. Gradska voznja, idem na posao, nekad i duze voznje (kad kazem duze mislim na do stotinak km od beograda, za duze od tog nisam smeo da se upustam zbog manjka iskustva. Sve u svemu za sada sam jako zadovoljan kako motorom tako i voznjom, jos jednom pozdravljam sve kolege i unapred se zahvaljujem na svakoj pomoci! Ispod je slika sa avale, od pre par dana. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 14, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje i lep bike. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlična mašina. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4325 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko46vr 12 Napisano Septembar 14, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX R 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sto se tice bajka sve je manje-vise fabrika osim vizira koji je u plavoj boji, jedino sto sam dodao je nalepnica za felnu i od juce cras-pad ili slajdere kako ih ko vec naziva. Odrzavan je u Motomi, Backa Palanka, a i za majstora sam dobio dosta preporuka tako da cu nastaviti tradiciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22905 Napisano Septembar 14, 2020 Integrisan, 9739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Marko, dosta je tema vec pokriveno, kroz neke cemo proci zajedno (forum).Pamet u glavu i neka te gume drze, ponasaj se kao da si nevidljiv posto u saobracaju to i jesi.Pozdrav Nenad. Sent from my SM-A202F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 362 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Marko, lep motorino! Pamet u glavu, osmeh na lice i teraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...