bracabgd 901 Napisano Septembar 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Продајем моноки плочу за кофере Гиви и Капа. Била на КТМ 660, мени не одговара за мој носач а добио сам и другу плочу. Другар каже да одговара за 690, 990, 990 адв. Ја стварно не знам Цена исти тако, немам појма, ови који се разумеју кажу да је нова око 100€, ова није нова, коришћена је, па сходно томе нек почетна цена буде 55€. Замена може за наслон за Капа К53 кофер и једино за то. Плоча долази са припадајућим шрафовима и дистанцерима. Контакт на бр. тел. 064/138 53 08 Браца или ПП. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Septembar 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Резервисана до почетка сл. недеље. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad pre?? Ja isao da skinem naslon sa kofera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Septembar 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Septembar 16, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пошто колеги који је резервисао плочу иста не одговара,оглас је поново активан. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Septembar 28, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Нова цена 50€ Штета да стоји Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Februar 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево још неких фотки са димензијама, и чисто да потсетимо да смо ту Цена остаје иста за сада 50 европских. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...