Djusi_998 455 Napisano Avgust 26, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi i da uslikas pravi motor ;D Aj ne bilo ti mrsko daj neku sliku 998R, sto vise to bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan trenutno nije aparat kod mene, bice za dan-dva slika 998r ( kome je otislo nesto u masini ali bice slika :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan bice za dan-dva slika 998r ( kome je otislo nesto u masini Jao, JAAAAAOOOOO! HAHAHAHHAHAHAHAHA, umrecu majke mi... :D :D :D :D :D Djusi, izvini, ali MORAO SAM - Jebote, pa vas 998-mashe izgleda neki kolektivni virus zakacio! :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan djusi, sta je sa tvojim ducatijem pa nas ovaj zeza :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 26, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan totalno ste skrenuli sa teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan tema je honda vtr 1000 sp2, i postavio sam pitanje, HONDA SP2 ILI DUCATI 998R, i sada se tu zezamo na racun djusi-ja koji ima 998 i na racun mog oca, koji ima 998r. u pitanju su V2 motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 27, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan djusi, sta je sa tvojim ducatijem pa nas ovaj zeza :P Ma konacno je dobio priliku ;D ;D ;D Dobar je on decko iako vozi Suzukija Meni je vrisnula bombina, a od gore navedenog sam trazio pomoc (o kakve li greske ;D ;D ;D ;D ). Nista strasno jer znam gde moze da se nadje polovna ali sam teo da spakujem novu pa da ne mislim vise o tome, jer ako bi stavio polovnu pa ona vrisne naredne sezone na to ne bi pomislio zar ne ? Aj ti baci na PP sta se desava sa motorom, mozda mozemo i da se medjusobno pomognemo, a ovog sto proziva ostavi meni, platice on kiselu za sve prozivke : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan platice on kiselu za sve prozivke : Ok, posteno...poslacu ti je postom, ako ne budes bio, ovaj, u mogucnosti da dodjes po nju ;D ;D ;D Za bombinu sam ti rekao preko PM, pa se cujemo za dan-dva oko toga. Da ne offujem temu coveku vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knihgt rider 0 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 998 r NEPOSTOJI u Srbiji pogotovo ne legalan postojao je jedan stranac koji je zavrsio negde kogd Negotina ili tako nesto ali je bio u jako pogresnim rukama i izivljavali su se maksimalno na motoru palili gumu pa posle felnu, imao kontra menjac pokusavali da krenu iz 6 , dok nisu skontali da je kontra,i tako niz gluposti, i taj motor je nestao dali je zavrsio u delovima kod nekog ili sta vec ali redovan 998r u Srbiji ne postoji, moj prijatelj je jedan on najvecih poznavalaca Ducatija u Srbiji i okolini i pitao sam ga i on mi je to rekao,ida trenutno zna 2 coveka koji bi odmah kupili 998r da postoji kod nas postoji lista sa svim vlasnicima 998r ,najblizi vlasnik nama je Gazda Hrvatskog Ducatija od ima 998r , i neki u Majdarskoj, i 1 u Sloveniji to je sa te Liste od 700 vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 998 r NEPOSTOJI u Srbiji pogotovo ne legalan postojao je jedan stranac koji je zavrsio negde kogd Negotina ili tako nesto ali je bio u jako pogresnim rukama i izivljavali su se maksimalno na motoru palili gumu pa posle felnu, imao kontra menjac pokusavali da krenu iz 6 , dok nisu skontali da je kontra,i tako niz gluposti, i taj motor je nestao dali je zavrsio u delovima kod nekog ili sta vec ali redovan 998r u Srbiji ne postoji, Nažalost puno dobrih stvari pukim i nesretnim slučajem završi kod takvih tikvana :'( , no sva sreća da nisu nabavili atomsku bombu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan vtr 1000 sp-2 uvek radi nemirno jer ima v2 motor. Ala lupetas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan vtr 1000 sp-2 uvek radi nemirno jer ima v2 motor. Ala lupetas... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...