robert.pervan5@gmail.com 2 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: split Motocikl: honda cbf 600s Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam na forumu,58 godina, iz Splita bio sam član foruma ali sam promjenio mail a zaboravio lozinku . Svima još jednom pozdav!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A di tebe đava lipi gona, lipi moj.Znan ti ja neke Pervane sa Tijar’ce.Aj dobro mi staj...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 56 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se vratio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Septembar 8, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Okači koju sliku motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao po drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robert.pervan5@gmail.com 2 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: split Motocikl: honda cbf 600s Prijavi odgovor kao problematičan evo slika moje honde i MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robert.pervan5@gmail.com 2 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: split Motocikl: honda cbf 600s Prijavi odgovor kao problematičan evo slika moje honde i MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Septembar 9, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Lepi motorcikli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, robert.pervan5@gmail.com je napisao: evo slika moje honde i MZ Kako mi mladici dobro pamtimo ... bez MZ a nista nema uspomena iz mladosti ... koliko je taj treba provoza na sicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robert.pervan5@gmail.com 2 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: split Motocikl: honda cbf 600s Prijavi odgovor kao problematičan evo još jedan iz kojeg svi pamtimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robert.pervan5@gmail.com 2 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: split Motocikl: honda cbf 600s Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2020. at 13:08, el classico je napisao: A di tebe đava lipi gona, lipi moj. Znan ti ja neke Pervane sa Tijar’ce. Aj dobro mi staj... Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro hahaha.. pozdravi Pervane s Tijarice i tebi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robert.pervan5@gmail.com 2 Napisano Septembar 11, 2020 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: split Motocikl: honda cbf 600s Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Septembar 11, 2020 član robert.pervan5@gmail.com sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robert.pervan5@gmail.com 2 Napisano Septembar 11, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: split Motocikl: honda cbf 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Zog je napisao: Kaš mi naručit retrovizore? Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...