AArnold 80 Napisano Jun 16, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pre svega interesuje me nesto vise o ovoj masini molio bih da ljudi koji imaju ovaj motor da mi malo napisu cime su zadovoljni a cime ne.Odnosno dali ima neke mane ja bih zeleo da kupim ovakav motor ali mnogi mi kazu a nemoj kawasaki je los kao kad se leti zagreje pa ga ugasite posle tesko pali i tako jel to istina molio bih savete.Hvala :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni4 0 Napisano Jun 17, 2006 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja taj motor, ali sumljam da je to tacno da se motor tesko pali. To je motor novije generacije sa direktnim ubrizgavanjem, i ako je motor u redu (znaci nikad skrsen, ili ko zna kako budzen) onda ne bi trebalo da bude problem da se upali, hladan ili vruc. to je samo moje misljenje, a ovde ima ljudi koji vise znaju, pa ako sam pogresio nek me isprave... srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Jun 17, 2006 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=345 mozda nadjes nesto od koristi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 19, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti za sajt sve sam shvati Kawa zx6r prava zver.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 22, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj PAUNROSSIja,on wozi 636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 23, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste on vozi 636 ali 2005 ili 2006god a mene interesuje 2003god . ipak hvala ti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_lazarevac 0 Napisano Avgust 29, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa pre svega interesuje me nesto vise o ovoj masini molio bih da ljudi koji imaju ovaj motor da mi malo napisu cime su zadovoljni a cime ne.Odnosno dali ima neke mane ja bih zeleo da kupim ovakav motor ali mnogi mi kazu a nemoj kawasaki je los kao kad se leti zagreje pa ga ugasite posle tesko pali i tako jel to istina molio bih savete.Hvala :idea: Ja imam zx 6r 2004 .A to bi trebalo da je isti model kao 2003.Kod mene se dobro pokazao, i motor se ne pali tesko,do 110 stepeni mu je radna temperatura,u opste se ne greje kao sto kazes.A inace ima 91-92 kilovata tj nekih 128 konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...