Laki TC 14 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlepio sam više od šmirglanja, grejanja fenom, skidanja razređivačem i ne zna već čim. Ono je zapečeno da ne možeš verovati. Jel ima neka fora da ga ogulim nečim do metala, pa ću ga posle špricgitovati. ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odlepio sam više od šmirglanja, grejanja fenom, skidanja razređivačem i ne zna već čim. Ono je zapečeno da ne možeš verovati. Jel ima neka fora da ga ogulim nečim do metala, pa ću ga posle špricgitovati. ??? ??? Peskiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj da nadjes skid za boju u farbari ili kod nekog drugara ako ima malo u sustini ni netreba ti mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa hoće taj skid za boju skinuti i nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 15, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Brusilica sigurno skida ;D Aceton i medicinski benzin takođe ne pomažu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tekve stvari skidao obicnim benzinom, natopim sundjer, stavim preko nalepnice da malo otpusti i krene polako. Ima nalepnica koje su toliko tvrde da se u komadicima kidaju. Treba strpljenja i malo po malo. Plasticna spahlica ili dobri nokti pa polako iz vise puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Brenerom na plin ih zagrej i moraju da se skinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8653 Napisano Avgust 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Brenerom na plin ih zagrej i moraju da se skinu. ili onim fenom na struju za stolariju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa hoće taj skid za boju skinuti i nalepnice? Sve sa bojom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Avgust 16, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze malo i zilet da pomogne i neka spaknica koja je jako tanka i ostra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8653 Napisano Avgust 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan neka spaknica koja je jako tanka i ostra. Mislim da se takva alatka zove strimer ili slicno. Radio sam u jednoj firmi koja se bavila uredjivanjem i odrzavanje halo govornica. Likovi su sa tom alatkom ladno skidali grafite sa plexiglasa. To je kao spaklica, ali sa kvalitetnim i ostrim vrhom. Samo prevuces preko necega i skida sve sto je i delic milimetra iznad te povrsine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Avgust 16, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se takva alatka zove strimer ili slicno. Radio sam u jednoj firmi koja se bavila uredjivanjem i odrzavanje halo govornica. Likovi su sa tom alatkom ladno skidali grafite sa plexiglasa. To je kao spaklica, ali sa kvalitetnim i ostrim vrhom. Samo prevuces preko necega i skida sve sto je i delic milimetra iznad te povrsine. Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima u farbarama, to je otprilike tvdji žilet sa plastičnom drškom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8653 Napisano Avgust 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u farbarama, to je otprilike tvdji žilet sa plastičnom drškom. Ali kao i u svemu ostalom, najverovatnije postoje oni od 100 dinara i 100 eura, zavisi koji kvalitet i za koje poslove. Znam da su ovi duzili svako posebno svoj i nosili ih oko vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sve dekale skinuo sa onim fenom za skidanje boje... lagano zagreješ i polako se sve skine bez problema.... ovako su baš tvrde, a čim ih malo zagrejes otalno se omlitave i samo ih odlepiš, al greješ konstantno i baš lagano. i svu farbu sam skinuo sa rezervoara s tim fenom i špaklom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam bodyjev skid za boju i čulo se sam cscscscscscscscs, i sve se istopilo. Malo mi je spržilo čelo ali nema veze. Treba biti oprezan, ja kada sam povukao poklopac ono što se na poklopcu navatalo mi je prsnulo u lice, tj. na čelo, jako je peklo, mogu samo da zamislim šta bi bilo da sam dobio po očima. Oprez sa hemijom, ali da radi radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zastitne naocare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...