Mrdak93 37 Napisano Septembar 5, 2020 U prolazu, 6 postova Motocikl: BMW F800 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ljudi. Novi sam član, ulazim u svet motora polako. Nakon dužeg razmišljanja šta i kako, odlučio sam da prvi motor koji ću voziti bude Honda Transalp XL600 (sa dva prednja diska), znači od 1997- og do 1999- og godišta ili mladja XL650 po pristupačnijoj ceni. Pošto mi “Kupujem” kao opcija podforuma nije aktivna- ne znam zašto, pitao bih vas da li neko prodaje ovaj model motora, a da je u dobrom stanju i sa delimično jačom opremom. Voleo bih da dobijem kontakt prodavca (ako takav postoji ) i po neki savet bi jako dobrodošao. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1715 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drugar/kolega je nedavno prodao svog TA650, a jedan drugi ce uskoro oglasiti i svog takodje TA650. Ako te to interesuje kojim slucajem javi da ti posaljem kontakt. I ja sam ga inace imao i mogu reci da je to jedan odlican motor. Prost i jednostavan, pritom kvalitetan. Motor za uzivanje u voznji i putovanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrdak93 37 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 6 postova Motocikl: BMW F800 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih ti zahvalan u svakom slučaju. Hvala i na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1715 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Poslat kontakt u PP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Engineer 2 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja mog ljubimca, koji odgovara ovome što tražiš. Dobar je motor, samo ja nažalost ne stižem da ga vozim zbog posla, ove godine sam sve ukupno tri puta sipao benzin , to je jedini razlog prodaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrdak93 37 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 6 postova Motocikl: BMW F800 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li možeš da mi pošalješ fotografije uskoro s obzirom da oko 15h danas krećem za BG da gledam tri primerka? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Engineer 2 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobio si u PP, da ne spamujemo forum oglasima. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrdak93 37 Napisano Septembar 13, 2020 U prolazu, 6 postova Motocikl: BMW F800 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nešto o ovom primerku? http://www.polovniautomobili.com/motori/16942782/honda-transalp-650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...