ProMaster 9862 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1982 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gume iz naslova Prednja dimenzija: 90 90 21Zadnja dimenzija: 130 80 17DOT: 1718Nemaju oštećenja i nisu krpljene. Gume su po mojoj proceni na oko 20% potrošenosti. Jedini razlog prodaje je potreba za gumama za asfalt, brat je taze vozač i ispostavilo se da ovo nisu gume za nekog ko tek treba na asfaltu da uči da obara motor. Došle su uz motor, u pitanju je KLE500, ali verovatno da ima i drugih motora sa tom dimenzijom. Cena: 140e, a troškove transporta, ukoliko ide van BG ću snositi ja.Gume je moguće lično preuzeti u Leskovcu ili Beogradu. Za sva dodatna pitanja sam tu. Hvala! Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije do guma, vjeruj mi se.One mogu kolko god ti želiš.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9862 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1982 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nije do guma, vjeruj mi se.One mogu kolko god ti želiš.Gesendet von iPhone mit Tapatalk ProOve gume sam i ja probao na asfaltu i stvaraju osećaj da će pustiti svakog časa, iako je sve normalno 10 min kasnije kad shvatiš da zapravo drze, ali zbog naleganja krampona, stiče se takav utisak (moja pretpostavka).A takvo je i njegovo iskustvo, svakako motor nije i neće videti off, tako da su ovakve gume baš nepotrebne.. Medjutim njemu to unosi nervozu i razumem ga potpuno.Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...