xv250 0 Napisano Avgust 14, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Pokusavam da sakupim informacije koje bi dovele do kupovine mog prvog motocikla. Interesuju me Vasa misljenja i predlozi. Da li kupiti polovnu Yamahu Virago 250 staru 10 - 15 godina ili nov Keeway Supershadow 250? Na raspolaganju 2300 erva. Hvala na odgovorima i sugestijama unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Avgust 15, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Virago,ako kupujes od nekog poznatog i znas da nije silio motor,al opet to nikad ne mozes da znas za motor star 10-15 godina. Ja licno keeway nikad ne bih vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Za 2300e imas da biras, npr http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=17225&trazi=1&ur=1&model=60&tip=en&m=Kawasaki-en-500 mnogo bolji izbor od viraga a da ne kazem za tog kineza pogledaj malo motoberzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Keeway=Virago Prilicno sam ubedjen da je yamaha kvalitetnija, ali je pitanje i koliko kvaliteta je jos preostalo posle 10-15godina. Najbolje bi bilo kada bi uspeo da provozas i jedan i drugi, pa da uporedis da li i na cemu su sve kinezi stedeli. @ Doca To sto ga ti nikada ne bi vozio mu nista ne pomaze u odluci. @dzolaja Znas ti sta valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih razmisljao uopste. Jeste da je kvalitet na strani yamahe ali ipak je novo novo pa jos i garancija. Mislim da su to skoro isti agregati a i keeway je dosta poznata marka i jedna od boljih kod kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xv250 0 Napisano Avgust 16, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih razmisljao uopste. Jeste da je kvalitet na strani yamahe ali ipak je novo novo pa jos i garancija. Mislim da su to skoro isti agregati a i keeway je dosta poznata marka i jedna od boljih kod kineza. Ma tako sam i ja nesto razmisljao, ali opet yamahu je lakse prodati posle dve-tri godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan mozda ljudi koji ovde komentarisu pomenute motore ne obracaju paznju na detalje ali taj keeway kada izadje iz salona izgleda losije nego ocuvan primerak Viraga 250 star preko 10 godina yamahu vozi moj ortak [night_hawk sa foruma] i mogu samo da kazem da je keeway aljkava igracka u poredjenju sa viragom jednostavno, neuporedivi su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Avgust 17, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Doca To sto ga ti nikada ne bi vozio mu nista ne pomaze u odluci. Hteo sam da kazem da je keeway krshina u odnosu na Yamahu,al sam to suptilnije rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A za 2300 E mozes da uzmes viraga 250 da se useres, da ne kazemo da 15 godina nije ni u opticaju. Ja sam pre 2,3 godine uvezao nemacki virago 250, 95', presao 24 000, i izasao me tada 1800 registrovan na mene, u superstanju sa bisagama,vetrobranom pristojnim i jos dzidzabidza, a o problemima sa njim ni govora. Prodao ga ove godine za iste pare. moglo je da se nadje i jeftinijih viraga u to vreme u nemackoj, starijih i sa vise kilometara. znaci v.i.r.a.g.o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 18, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Burago! Kvalitet je nešto što ne može da ispari za 15 godina. A Kivi će uvek biti samo Kivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan oo daa..probao sam jedno i drugo..i kad probas vidis zasto je virago legenda:)..pazi..ini samo izgledaju isto..ili slicno..ali kao nebo i zemlja.ja sam sa viragom ove godine presao 14 hiljada i samo sam ulje menjao i gume..a sa kinezima..shoe program..jeste da imas garanciju ali budi siguran da ces se tamo pojaviti zbog nekog problema..a da ne pricao o ceni koju ces dobiti za godinu dana u stvari..izbor je vrlo lak:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xv250 0 Napisano Avgust 19, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo na savetima. Odluka je pala, definitivno kupujem Yamahu Virago 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan pametan izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan nisi pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Mudra glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5944 Napisano Avgust 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...Mudronja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...